icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

5 originele Moederdag verrassingen

6 mei 2020
#jijbenteentopmoeder verrassingen! Wat ons betreft mag Moederdag dit jaar extra gevierd worden. In deze coronatijd zijn we naast moeder namelijk ook nog eens juf, activiteitenbegeleidster, sportleraar en, als je pech hebt, verpleegster. En dat in combinatie met ons gewone werk én onze functie thuis als Hoofd Sociale Zaken en Hoofd Huishoudelijke Dienst.
moederdag
Met de actie #jijbenteentopmoeder laten we andere moeders weten dat we ze leuk, stoer, lief of grappig vinden. Gewoon iemand waarvan jij vindt dat ze een topmoeder is. Heb je onze gave winacties op Facebook al gezien? Daarmee kun je een andere moeder in het zonnetje zetten!

Wil je liever gewoon iets leuks doen voor een andere moeder? Je eigen moeder of een leuke vriendin? Wij hebben alvast 5 leuke tips voor je:

1. Schrijf met whiteboardmarkers of speciale raamstiften als verrassing een lief berichtje op het raam van een andere moeder. Een hele lap tekst of een mooie tekening. Wij hebben alvast een #jijbenteentopmoeder voorbeeld gemaakt.2. Stuur een uitnodiging naar een topmoeder voor een virtueel cocktailuurtje op Moederdag (#zonderkinderen).

3. Teken met zelfgemaakte stoepkrijtverf (samen met de kinderen) een hart op de stoep voor het huis van een andere moeder. Dat is nog eens een leuke verrassing als ze op Moederdag naar buiten kijken. Kijk hier hoe je makkelijk zelf stoepkrijt maakt.4. Altijd leuk: schrijf een lief handgeschreven kaartje en verstuur deze per post naar een andere moeder. Van een verrassing op de deurmat wordt iedereen blij!

5. Bak iets lekkers voor een andere moeder. Ons oog viel op deze lieve hartjestaart, lekker én niet te moeilijk ;)
Fijne Moederdag!