Bestel een Paasbox: Lekker thuis ontbijten en brunchen met Pasen!

16 maart 2021
Nu de restaurants nog gesloten zijn met Pasen, gaan we lekker thuis brunchen tijdens de Paasdagen. Ideaal zijn de Paasboxen die verschillende restaurants aanbieden. Wij hebben er een aantal uit onze regio gevonden die ook lekker zijn voor kinderen. Dat wordt smullen!

Brasserie Park bij je thuis

Geniet van Brasserie Park bij jou thuis met hun Paasbrunchbox en aparte Kinderbrunchbox! Je kunt de box bij hen ophalen. Woon je in Leiden of Leiderdorp, dan komen ze de Paasbrunchbox gratis bij je thuisbezorgen. Kijk snel wat er allemaal voor lekkers in zit en reserveer jouw box.


Paasbrunchbox van Scarlatti

Met de Paasbrunchbox van Scarlatti heb je in een keer alles in huis voor een heerlijke uitgebreide paasbrunch voor volwassenen én kinderen. De mooie ingepakte paasbox zit, naast het heerlijke eten en drinken, vol leuke paasitems zoals chocolade eitjes, servetten, een mooie bloem en een knutsel- en kleurpakket voor de kinderen. Laten bezorgen en afhalen kan allebei.
Pipa Paas Box

Pipa streetfood (wat nu nog Delasoul Leiden heet) heeft een lekkere Paasbox met zowel zoete als hartige hapjes samengesteld. Ook is er uiteraard gedacht aan de kinderen. Met een Paashaasbrood, paaseitjes, paashaasmandarijn, chocolate roll, kinderchampagne... mjam! Je kunt de box ophalen of thuis laten bezorgen.

Valk Paasbox to go 

Haal voor de Paasdagen de befaamde Valk Paasbrunch bij je in huis en geniet met je gezin van overheerlijke brunchgerechten. Je kunt deze box ophalen bij Hotel de Gouden Leeuw in Voorschoten. 


Leuke paasuitjes met het gezin

Naast lekker brunchen zijn er ook leuke Paasuitjes te doen in en om Leiden. Wat dacht je van de Paashazenspeurtocht in Leiden centrm? Leuk voor jong en oud. Deze en meer Paasuitjes vind je in onze Uitagenda! Ook leuk zijn deze 10 wandelingen met kinderen!

Vrolijk Pasen!