De Sportanen voor sportkampen, feestjes, opvang en clinics!

2 oktober 2023
Voor alle kinderen die graag sporten, buiten zijn en samenspelen. Bij de Sportanen ben je aan het juiste adres!
De Sportanen, BSO, feestje en sportkamp!
Heb je een paar stuiterballetjes rondlopen en woon je in Leiden of omgeving dan moet je écht even kennismaken met de Sportanen. De Sportanen is in eerste plaats een sport kinderopvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Maar daar blijft het niet bij. Inmiddels hebben ze een paar succesvolle sportkampen georganiseerd in de schoolvakanties, kan je er terecht voor volledig georganiseerde kinderfeestjes én kan je ze inhuren voor clinics op school, BSO of met de familie.

Sport kinderopvang 4 t/m 12 jaar

Sport BSO de Sportanen is een kleinschalige opvang voor zowel jonge als oudere kinderen. Met dagelijkse sport clinics, waarbij de pedagogisch medewerkers niet langs de kant blijven staan! Ook is er aandacht voor creatieve activiteiten, zelf sporten en spelen en ontspanning. Echt een fijne plek.

De Sportanen hebben 3 BSO locaties

Nieuwste locatie is bij voetbalclub A.S.C Oegstgeest.

De Sportanen maakt ook gebruik van het complex van Lugdunum in Leiden, met bijbehoren van de sportvelden, kantine en kleedkamers.

En je vindt je de sport BSO van de Sportanen op de locatie Pernix aan het Joop Vervoornpad. Ze hebben hier een groot terrein tot de beschikking met allerlei faciliteiten, zoals een speeltuin, tennisbaan én een korfbalveld. Er is een grote selectie sport-en spelmaterialen beschikbaar voor de kinderen. Super leuk dus!



Het sportkamp, in alle schoolvakanties.

Een sportkamp tijdens de vakantie, dat is leuk en ook heel handig. De Sportanen organiseren deze kampen in Leiden voor kinderen van 6 tot 12 jaar gedurende het hele jaar! Je kan 1 of meerdere dagen afnemen. ‘Het Sportkamp’ vind plaats tijdens de schoolvakanties en hierbij worden sportieve activiteiten en spellen georganiseerd. Lekker buiten- en binnen sporten dus! Let op: je kunt nu het Sportkamp voor deze voorjaarsvakantie reserveren!



Sportief kinderfeestje

De Sportanen organiseren en begeleiden jouw kinderfeest. Handig! Nooit meer afvragen wat gaan we doen, lekker in de buurt en top geregeld! Of het nu gaat om een sportief kinderfeestje, spelletjes of clinics; de keuze is ruim. Samen stemmen jullie af hoe het kinderfeestje eruit moet zien. Kies je voor een sport zoals voetbal, trefbal of liever een middag met spellen. Denk hierbij aan spannende bosspellen, levend stratego, expeditie robinson of fort boyard! Hierbij zijn gezonde snacks, thee en water inbegrepen! Alle ingrediënten voor een topdag!



Een compleet georganiseerde sportclinic

Wil jij sport en spel onder de aandacht brengen bij kinderen op jouw school, BSO, familiedag of club en kan je wel wat hulp gebruiken? Dan helpt het ervaren team van de Sportanen je graag! Met een groot aanbod van sporten, spellen en mini games stellen ze een gevarieerd programma samen waarbij plezier gegarandeerd is! Zo kan er tennis gespeeld worden, spelen de kinderen levend stratego, en kan er geschoten worden met pijl & boog.



Kortom: De Sportanen is een Leidse club om te onthouden! Klik door via de roze button voor alle informatie en een verdere kennismaking! Naar de website