Wat gaan we doen in de meivakantie?

24 april 2018
Het is bijna meivakantie! Een fijne periode met veel vrije dagen om leuke dingen te ondernemen met elkaar!

Of je nu één of twee weken meivakantie hebt: april mei is altijd een héle fijne tijd om even vrij te zijn! Op Kidsproof Leiden vind je heel veel leuke tips om er een heerlijke vakantie van te maken. We hebben natuurlijk ook voor deze meivakantie weer een heleboel tips voor de leukste familie-uitjes voor je verzameld.

Wist je dat we in onze uitagenda talloze leuke vakantieuitjes en kinderactiviteiten voor de meivakantie in Leiden voor je op een rijtje hebben gezet? Van sportieve kinderactiviteiten tot culturele uitjes voor het hele gezin. En zowel binnen- als buitenactivieten! Ook gratis en low budget uitjes.

Zo kun je bijvoorbeeld naar de Campina Boerderijdagen. Melkbusheffen, skippykoerace, zelf leren melken en natuurlijk een koe aaien. Het kan allemaal tijdens de Campina Open Boerderijdagen! Kom je ook 11 en 21 mei? Bij de familie Verboon en nog veel meer boeren staat de deur open!
Gratis toegang 

We maken elke vakantie voor onze volgers een Kidsproof nieuwsbrief met daarin onze tips voor nog veel meer leuke kinderuitjes en kinderactiviteiten. Natuurlijk ook in de meivakantie! Je leest hier al onze vakantietips voor deze meivakantie.

Hiep hiep hoera voor de Koning, wat gaan jullie doen?
De meivakantie gaat feestelijk van start met Koningsdag. Het is feest op 27 april, want dan is onze Koning jarig! En dus worden er heel veel leuke activiteiten georganiseerd. De leukste tips met kids in en om Leiden tijdens Koningsdag 2018 vind je hier! Koningsdag 2018 



psst.. een Haagse tip van Kidsproof Den Haag-> Planet Jump vernieuwd!
YES! Planet Jump in Den Haag is helemaal vernieuwd. In deze mooie kerk kun je heel vet springen en nu ook klimmen op de klimwand en het Ninja parcours afleggen. En wij mogen maar liefst 6 Kidsproof-Jump-arrangementen t.w.v. €60 weggeven... klik door en doe mee!
Spring, klim en klauter!

Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Meld je dan direct even aan!

Inspiratie voor buitenspelen? Bekijk dan deze Kidsproof nieuwsbrief met 14 leuke buitenuitjes; ook leuk voor de meivakantie en allemaal in de buurt van Leiden!

Tip: Houd ook onze Uitagenda in de gaten die we dagelijks aanvullen met leuke uitjes en tips voor kids in Leiden.

Wij wensen je alvast een hele fijne meivakantie met het hele gezin!

Tamara & Jantine - Kidsproof Leiden