icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Wilde actie: World of Dinos met korting.

25 maart 2019
World of Dinos 2020 komt naar de Jaarbeurs in Utrecht en met de Kidsproof actie koop je je tickets vooraf met flinke korting! Wroah, mooie deal!
Naar World of Dinos 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht met korting!
Plesiosaurus, T Rex of Stegosaurus: ken jij ze allemaal en wil je ze weleens live zien en horen? Dan mag je World of Dinos niet missen! De expo is van 4 juli tot en met 30 augustus 2020 te zien in de Jaarbeurs en is het ultieme familie uitje tijdens de zonmervakantie. Mis het niet en bestel direct tickets met korting!


Wat is World of Dinos?

Je stapt letterlijk een andere wereld binnen bij World of Dinos. De expo omvat meer dan 7.000 vierkante meter en is uitgerust met de nieuwste special effects. World of Dinos is verdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met levensgrote dinosaurussen die in op maat gemaakte decors te zien zijn. Alle dino’s bewegen en maken geluid!

De ruim 80 levensechte dinosaurussen vormen samen de grootste reizende dinotentoonstelling van Europa. Samen met een speurtocht, een bioscoop, uitgravingen en berijdbare dinosaurussen beleef je een onvergetelijke, interactieve en tegelijkertijd educatieve ervaring!

Met Kidsproof korting naar World of Dinos in Utrecht


Activiteiten tijdens World of Dinos


Maak een selfie met een dino 
Altijd al een selfie willen maken met een T-Rex? Het kan bij World of Dinos in de Jaarbeurs. Tijdens de expo kun je de levensechte dino's van dichtbij bekijken, aanraken en fotograferen! 

Fossielen opgraven
Bij World of Dinos kun je zelf op zoek naar botten van je favoriete dino! In de Kidszone zijn grote opgravingen ingericht waar naar hartenlust gegraven kan worden naar botten. Een leuke en interactieve attractie die World of Dinos extra leuk maakt voor kinderen. 

Dinoscoop
Even bijkomen van alle indrukken? Dat kan onder meer in de Dinoscoop. In deze filmzaal worden doorlopend educatieve documentaires getoond. Na het zien van een documentaire in de Dinoscoop weet je alles van deze bijzondere reptielen die ooit onze aarde bevolkten. Leuk en leerzaam voor jong en oud!

Met korting naar World of Dinos Utrecht

Leef je uit in de Kidszone
Aan het einde van de expo is er ook een Kidszone ingericht. Hier kun je lekker even uitrazen op een kolossaal dino springkussen of een van de andere attracties. Wat dacht je van zelf een dino berijden? Hier kan het! 

Volg het spoor van de Dino’s
World of Dinos is een wereldwijde ontdekkingsreis door het tijdperk van de dino’s. Om een bezoek extra leuk en bovendien educatief te maken, is bij de kassa een speurtocht voor kinderen verkrijgbaar. De speurtocht is gratis en bevat veel leuke weetjes en vragen over de dino’s. Zo leer je spelenderwijs alles over dino’s en hun kenmerken. 

Neem een dino mee naar huis
Natuurlijk is er ook een uitgebreide souvenirshop. Van speelgoed tot boeken en van bekers tot knuffels, maar denk ook aan modellen van de dino’s die je even daarvoor in het groot in de expo hebt bewonderd. Neem een stukje van de magie van World of Dinos mee naar huis!

world of dinos Utrecht met korting Kidsproof


Met korting naar World of Dinos

Wil je dit superleuke zomervakantieuitje in juli en augustus 2020 niet missen? Klik dan meteen door en koop via Kidsproof je World of Dinos tickets met korting! Goed om te weten; Kidsproof mag de maximale korting aanbieden. Je zult ergens anders dus geen goedkopere tickets vinden.

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het gebruik van de kortingscode. Deel de tip dus ook gerust met anderen! Op de speciale Kidsproof World of Dinos pagina is de korting al verwerkt.

Corona-maatregelen
World of Dinos houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus. Kom niet naar World of Dinos als iemand in het gezin last heeft van verkoudheid, koorts/verhoging, loopneus, keelpijn en/of hoest. Om de bezoekersstromen te reguleren reserveer je kaarten voor een specifieke toegangstijd.

Let op: een babyticket (0-2jr) is gratis maar dient wel te worden aangeklikt in het bestel proces omdat deze babies meetellen in het totale aantal bezoekers wat er per tijdstip naar binnen mag ivm de richtlijnen van het RIVM.

Koop je tickets met Kidsproofkorting via de roze button hieronder!
Naar de website