Overnachten in Duinrell!Terug naar het overzicht

Overnachten in een Duingalow of op de camping bij attractiepark Duinrell, met het gave Tikibad!

11 mei 2020: Recreatief nachtverblijf is op Duinrell weer mogelijk.
Duinrell is gelegen midden in Nationaal Park Hollandse Duinen, een enorm divers natuurgebied aan de Zuid-Hollandse kust in Wassenaar. ‘Wie aan een vakantie op Duinrell denkt, denkt vaak aan de attracties en het Tikibad en niet direct aan de natuurrijke omgeving. Daar is het nu perfect voor!

Attracties en Tikibad open vanaf 16 mei
Op 16 mei opent Duinrell in eerste instantie voor verblijfsgasten van het vakantiepark haar attracties en het Tikibad.

In Wassenaar vind je attractiepark Duinrell en daar kun je met je gezin overnachten in bijvoorbeeld een Duingalow van 4 of 6 personen. Ga voor een weekend, midweek of week attractie- en kampeerpret. Ook kun je een plekje op de camping reserveren voor je tent of caravan. Of slaap in zo'n stoere lodgetent voor een echte glampingvakantie!

Het attractiepark is in de winter gesloten, maar er is genoeg te beleven! De grote speeltuin is het hele jaar open, het glijbaanparadijs het Tikibad blijft open en ook het Entertainmentteam komt je in de schoolvakanties vermaken. Op het strand kun je heerlijk uitwaaien of wat dacht je van herfstbladeren verzamelen in het Duinrell-bos? Ook ben je zo in de steden Den Haag en Leiden met leuke musea, theaters en nog veel meer.

Klik voor meer informatie over de verschillende arrangementen en mogelijkheden door via de roze button.

Tip: Omgeving Den Haag barst van de leuke familieuitjes! Bekijk eens onze verzameling kindvriendelijke musea, theaters, (indoor)speelplaatsen en activiteiten!

 

Attractiepark Duinrell

Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
Openingstijden Zie website voor de openingstijdens van het park en het zwembad. Prijs Zie website voor de tarieven Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Heerlijk; 6 weken vrij! Tijd voor allemaal leuke, spannende en avontuurlijke kinderuitjes. We hebben er een heleboel voor je verzameld.

Veel plezier!

De leukste zomeruitjes