Nieuw: Mappa MundiaTerug naar het overzicht

Avonturia de Vogelkelder

Kerketuinenweg 3
2544 CV Den Haag
Openingstijden Avonturia:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
Prijs Vanaf 2 jaar: € 4,95 per persoon Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Nu nog meer avontuur bij Avonturia De Vogelkelder! Ga mee op reis door Mappa Mundia.
Vanaf 11 mei 2019 kun je op avontuur door Mappa Mundia! Zoo, Fun en Expo.

Na maandenlang keihard werken is de Mini-Zoo van Avonturia uitgebreid en vernieuwd en krijgt daarmee ook een nieuwe naam: MAPPA MUNDIA.
Tijdens je ontdekking door alle werelden van Avonturia, mag een bezoek aan Mappa Mundia niet ontbreken. Kom hier onder andere kijken naar de energieke en enthousiaste Stokstaartjes, de gezellige Vosmangoesten en Fennekvosjes, Reptielen, Vleermuizen en de lieve Egeltenrecs.

In de zandopgraving kun je de archeologen helpen zoeken naar bijzondere vondsten! Maak kennis met de Zoopies, het sprookjesachtige volkje dat in de grote avonturenboom leeft. In Expeditie Bombay gaat de ontdekking verder als je speelt tussen de kisten van de haven. Uniek is het Haagse Rattenriool, waar je je bevindt onder de straten van Den Haag en neem een kijkje in de keuken van de Verstrooide Professor!

Er hangen overal informatieborden in Mappa Mundia, waar je van alles leert over onder andere de dieren die je kunt bekijken.

Check voor meer info de roze button.

Tip: ook voor een lekker hapje en drankje met het hele gezin zit je goed in Den Haag. We hebben voor jou een overzicht met leuke restaurants in en om Den Haag, kindvriendelijk én lekker!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs