Volg ons op Facebook voor meer leuke tips!

Groot Kerstcircus Den HaagTerug naar vorige pagina

  • Groot Kerstcircus Den Haag
  • Groot Kerstcircus Den Haag
  • Groot Kerstcircus Den Haag
  • Groot Kerstcircus Den Haag
  • Groot Kerstcircus Den Haag
Malieveld, Den Haag
Bestel je ticket voor Groot Kerstcircus Den Haag met €7,50 Kidsproofkorting én gratis programmaboekje!
Groter dan ooit, mooier dan ooit. Van 22 december tot en met 7 januari 2018 schitteren wereldsterren in een splinternieuwe tent op het Malieveld in Den Haag!

Als de prachtige tent verrijst op het Malieveld weet je; de kersttijd breekt aan! Bij ons thuis is het al jaren traditie om de kerstvakantie in te luiden met dit magische kerstuitje. Dit jaar met een spiksplinternieuwe tent en een compleet nieuw programma, we kunnen niet wachten.

De voorverkoop voor Groot Kerstcircus Den Haag is van start gegaan.
Boek je je ticket via deze Kidsprooflink dan krijg je €7,50 korting per kaartje én een gratis programma boekje t.w.v. €5,00!


Alles is uit de kast gehaald om jullie een onvergetelijke middag of avond te bezorgen met het hele gezin. Geniet van sensationele acrobatiek, bekroonde comedy en van de nieuwste special effects. Groot Kerstcircus haalt de beste internationale artiesten uit de circuswereld hier naar Den Haag! De muziek is bovendien live en showgirls ondersteunen de show.

Reserveer snel je tickets via de roze button en ontvang jouw Kidsproofkorting en het gratis programma boekje t.w.v. €5,50!
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Groot Kerstcircus Den Haag
Malieveld
Den Haag

Naar de website

Prijs

€7,50 Kidsproofkorting én een gratis programmaboekje. Hierdoor zijn kinderkaartjes vanaf €9,- en volwassentickets vanaf €13,- verkrijgbaar. Boek tijdig om jouw gewenste rang te kunnen reserveren.
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!