Dagje boerderijTerug naar het overzicht

Heerlijk genieten van het boerenland en dan actief wandelen, boerengolfen of -bowlen!

Jeu de Boer is een héérlijk plekje om te genieten van het boerenleven, het boerenland en ook van de lekkernijen die je vervolgens lekker op eet op het terras of in de sfeervolle serre. Ook lekker boerenijs! 

Er is zelfs een winkel met allerlei lekkers en een koe-boetiek met leuke koedootjes!

In de tuin vind je een schommel, een trampoline en natuurlijk zijn er allerlei lieve dieren te zien en te aaien. De koeien lusten vaak wel wat hooi, er zijn lieve pony's en vaak wordt er van alles georganiseerd. Zoals bijvoorbeeld de maandelijkse boerenmarkt met veel leuke kraampjes en heerlijke streekproducten.

Jeu de Boer is een fijn start en eindpunt van allerlei wandelingen, fietstochten en boottochtjes. Voor de kinderen is Boerengolf superleuk om te doen. Dat kan al vanaf een jaar of 6! Nieuw is Boerenbowlen: lekker in het gras tuin actief aan de slag om de klompen om te kegelen. Leuk!

Kom lammetjes kijken bij de boerderij! Vanaf 1 april is de boerderij iedere dag open van 10.30-16.30. Wil je eerder komen kijken? Bel dan even van tevoren. 

Kortom: een superleuke boerderij waar je je welkom voelt! 

Tip: Op deze boerderij kun je ook je partijtje geven!

 

Jeu de Boer

Galgenweg 5
2391 MV Hazerswoude
Openingstijden Van april - november iedere dag open van 11.00 tot 16.30 uur. Zie website voor actuele tijden en arrangementen. Prijs Zie website voor de tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaastijd!

Sinterklaastijd!

Ondanks dat alles dit jaar 'anders' is, proberen we jullie te blijven inspireren met fijne Sinterklaastips. Een aftelkalender, cadeautips, gluurpietjes, pepernoten bakken en nog veel meer leuke thuistips!

Sinterklaas thuistips