Theater- en musicallesTerug naar het overzicht

Wil jij ook acteren, dansen en/of zingen? Dan ben je bij het Jeugdtheaterhuis aan het juiste adres!
Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt zingen, acteren en dansen? Bedenk jij de spannendste verhalen of ben je al een acteur of actrice in de dop? Dan ben je bij het Jeugdtheaterhuis aan het goede adres!

Theater- en musicalles (4 - 6 jaar)
Toneelspelen, dansen, zingen en vooral veel plezier hebben! Voor kinderen, die de hele dag door verhaaltjes bedenken en willen optreden.

Theaterles (7 - 9 jaar en 10 - 12 jaar)
Ontdek hoe je samen met anderen en veel fantasie een toneelstuk kunt verzinnen, maken, spelen en kunt overbrengen op het publiek.

Musicalles (7 - 9 jaar en 10 - 12 jaar)
Leer aan de hand van nummers uit bekende en onbekende musicals de technieken van hoe je tegelijkertijd kunt zingen, dansen én toneelspelen.

De lessen starten begin oktober en worden op iedere locatie afgesloten met een voorstelling tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de Theater-en Musicallessen zijn? Doe dan mee met de gratis proeflessen! 

Het Jeugdtheaterhuis is actief in Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Gouda, Leiden, Krimpen aan de Lek en Maassluis

Klik voor alle lessen, het aanmelden voor de proeflessen en het inschrijven op de roze button.

Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland


Verschillende locaties
Prijs Zie de website voor meer info Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips