3D print van T. rex TrixTerug naar het overzicht

Montage levensgrote 3D-print T. rex Trix live te zien in Naturalis. Een uniek kijkje achter de schermen!
Wroahh te gek: Naturalis heeft een kopie van T. rex Trix gemaakt. Het in zijn geheel ge-3D-printe skelet wordt van 19 november tot en met 16 december op doordeweekse dagen in de entreehal van Naturalis publiekelijk gemonteerd.

Jij kan dus komen kijken hoe ze deze kopie van Trix in elkaar zetten en al je dino vragen stellen aan de experts.

De 3D-replica van Trix wordt gemonteerd in de entreehal van Naturalis. Het ‘bouwpakket’ is zo goed als klaar, ze gaan het skelet nu écht in elkaar zetten op stangen. Het bouwproces vindt dus niet achter de schermen, maar vóór de schermen plaats.

Op deze manier laat Naturalis het museumpubliek zien wat er allemaal komt kijken bij een dergelijke reconstructie. Educatieve begeleiders staan klaar om antwoord te geven op alle vragen van het publiek. Zij tonen daarnaast ook diverse objecten; met name 3D-prints, maar ook een écht versteend teenkootje van een T. rex om met de prints te kunnen vergelijken.

Klik door via de roze button voor alle informatie en om jouw ticket te reserveren.

Tip: ben jij ook fan van Naturalis? Stem dan op hen als jouw favoriete museum! Het museum met de meeste stemmen ontvangt € 100.000 en jij zelf maakt kans op een mooie geldprijs van €2.500 of een e-reader!

Naturalis

Darwinweg 2
2333 CR Leiden
Openingstijden Het hele montageproces is voor bezoekers van Naturalis op doordeweekse dagen te zien in het museum.
19 november tot en met 16 december
Prijs zie website Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaastijd!

Sinterklaastijd!

Ondanks dat alles dit jaar 'anders' is, proberen we jullie te blijven inspireren met fijne Sinterklaastips. Een aftelkalender, cadeautips, gluurpietjes, pepernoten bakken en nog veel meer leuke thuistips!

Sinterklaas thuistips