Naturalis is altijd open!Terug naar het overzicht

Bezoek Naturalis gewoon vanuit huis! Je kunt T. rex Trix en andere fantastische dingen online bekijken.
Naturalis is altijd open!
Bezoek Naturalis gewoon vanuit huis! Je kunt T. rex Trix en alle andere fantastische dingen online bekijken. In het virtuele museum nemen Naturalisonderzoekers Freek Vonk en Auke-Florian Hiemstra je mee en maken een stop bij verschillende hoogtepunten. Nu al veel te zien en vanaf half mei staan álle zalen online!

Bewonder de topstukken
Naturalis heeft wel 42 miljoen objecten in de collectie! Onderzoekers en collectiebeheerders selecteren steeds weer de mooiste of meest bijzondere objecten om die online een plek te geven. Bekijk ze via de roze webbutton.

Ga aan de slag als onderzoeker
Ontdek met Naturalis de natuur in en om je huis. Knutsel een superdier, ga op speurtocht in de buurt van je huis met deze bingokaart of doe de leuke T. rex Trix opdrachten. De opdrachten zijn speciaal ontwikkeld voor families en kun je downloaden. Ga naar de familieopdrachten via de roze webbutton.

Klokhuisaflevering: op expeditie
Er bestaan wel duizenden diersoorten. Als je een beestje in de natuur tegenkomt, hoe weet je dan welke soort het is? Maurice gaat samen met een bioloog en de Dierenzoeker app op pad. Wat komen ze tegen? Bekijk de aflevering via de roze webbutton.

Experts in the spotlight
Normaal in Naturalis, nu even in je huis. De komende weken staat iedere donderdag om 12 uur een expert van Naturalis in de spotlight. Tijdens deze livestreams delen zij de nieuwste kennis, laten ze collectiestukken zien en praten ze vol passie over hun werk. En jij kunt, net als anders, je vragen stellen! Tip: je kunt ze ook terug kijken, bijvoorbeeld deze met Anne Schulp over T. rex Trix!

Al het online aanbod van Naturalis bekijken? Klik dan door via de roze webbutton!

Naturalis

Darwinweg 2
2333 CR Leiden
Openingstijden 24/7 Prijs gratis Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Heerlijk; 6 weken vrij! Tijd voor allemaal leuke, spannende en avontuurlijke kinderuitjes. We hebben er een heleboel voor je verzameld.

Veel plezier!

De leukste zomeruitjes