Volg ons op Facebook voor meer leuke tips!

Kijk je ogen uit!Terug naar vorige pagina

  • Kijk je ogen uit!
  • Kijk je ogen uit!
President Kennedylaan 5,2517 JK Den Haag
Het Omniversum heeft weer een super tof programma samengesteld voor de vakantie. Kom je ook?
Ook deze vakantie is Omniversum er helemaal klaar voor om jou te ontvangen met mooie, boeiende en leuke films op het reuze koepelscherm.

Zo kun je een ijsberenfamilie volgen op de Noordpool in de film 'To the Arctic' en leer je over de smeltende ijskap en de gevolgen daarvan.

Benieuwd naar het leven onder water? Dan is 'Under the Sea' iets voor jou. Laat je verrassen door zeedraakjes, pijlstaartroggen en schitterende schildpadden.

In 'Born to be Wild' word je geïnspireerd door 2 dames die hun leven hebben gewijd aan olifanten- en orang oetanweesjes. 

Ben je nieuwsgierig naar de ruimte? Kijk dan de film 'A Beautiful Planet' waar je als astronaut een ongekend uitzicht op aarde hebt. André Kuipers is de verteller van deze film. Voor de jongste bezoekers is 'Fly me to the Moon' een super leuke film waarin je meereist naar de maan.

TIP! Bezoek het Amazing Lab in de foyer van het Omniversum, waar je allerlei spannende proefjes kunt doen. Leuk! Gratis te bezoeken op 7 & 8 oktober, 14 & 15 oktober en op 21 & 22 oktober. En een hele leuke combi met de film 'Amazing Caves'!

Voor meer informatie over het programma van het Omniversum en voor het reserveren van tickets klik je op de roze button.

Tip: nog meer leuke activiteiten tijdens de herfstvakantie vind je in onze Uitagenda!        
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Omniversum
President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag

Naar de website Direct mailen

Openingstijden

Zie website

Prijs

Zie website
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!