Onderwijsprogramma VOTerug naar het overzicht

Het Onderwijsprogramma Onvoorstelbaar bij Rijksmuseum Boerhaave is speciaal voor het onderbouw VO.
Speciaal voor leerlingen in de onderbouw van het voortgezet onderwijs is er bij Rijksmuseum Boerhaave nu het onderwijsprogramma Onvoorstelbaar. Deze hoort bij de nieuwe tentoonstelling Onvoorstelbaar. Hoe Anton van Leeuwenhoek de microwereld ontdekte.

In deze nieuwe tentoonstelling wordt de verbluffende microwereld zichtbaar. Het is niet alleen wonderbaarlijk maar ook vooral heel leuk wat er onder een microscoop te zien en ontdekken valt. Met het bijbehorende lesmateriaal kunnen leerlingen dit zelf gaan ontdekken. Leerlingen gaan in de tentoonstelling zelfstandig aan de slag met downloadbare vragen en opdrachten.

Geïnteresseerd in Onderwijsprogramma Onvoorstelbaar of meer informatie? Klik op de roze button!

Je vindt op Kidsproof.nl nog véél meer leuke uittips! Of kijk bij onze zusjes: Kidsproofvakantie.nl voor de leukste overnachtingsadresjes in Nederland & Kidsproofplus.nl met eropuit-tips voor kinderen met een extra zorgbehoefte.

Rijksmuseum Boerhaave

Lange St. Agnietenstraat 10
2312 WC Leiden
Openingstijden Maandag t/m vrijdag
Starttijden in overleg tusssen 9:30 en 15:00 uur
Prijs €5,- per leerling
Minimaal €99,- per boeking
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje vieren?

Kinderfeestje vieren?

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk alle feestjes in de regio