icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Zomervakantie BoerhaaveTerug naar het overzicht

Alles over wetenschap, waterspeeltuin, workshops, speurtocht en meer bij Rijksmuseum Boerhaave!
Een waterspeeltuin, workshops, een schateiland en nog veel meer. Deze zomervakantie is er in Rijksmuseum Boerhaave heel veel te beleven. Op een leerzame én creatieve manier gaan kinderen aan de slag met ziekte en gezondheid door de eeuwen heen. Knutsel je eigen snavelmasker in elkaar of maak je eigen microbe. Bekijk de bijzondere videoshow in het anatomisch theater of ga het museum in met de Canon-speurtocht.

Daarnaast is er natuurlijk nog veel meer te zien en vooral te ontdekken bij Boerhaave! Wat dacht je van de geweldige waterspeeltuin in de binnentuin? Dit Kidsproof-museum is echt de moeite waard voor jong en oud!

Voor wie: Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar oud
Wanneer: De workshops zijn tijdens de zomervakantie in de periodes 17 juli t/m 1 augustus en 14 t/m 29 augustus van 10.30 tot 16.30 uur, ook op maandag.
Reserveren: Het is niet mogelijk om activiteiten/workshops vooraf te reserveren. Bezoekers kunnen op de dag zelf een gratis ticket ophalen bij de kassa. Je museumticket moet je wel vooraf reserveren.

Let op: op zondag 1 augustus eindigen de workshops iets eerder, namelijk om 14.30 uur, op zaterdag 21 augustus beginnen de workshops iets later, namelijk om 12.00 uur.

Klik door via de roze button voor alle informatie over dit Kidsproof museum en reserveer je tickets online!

Rijksmuseum Boerhaave

Lange St. Agnietenstraat 10
2312 WC Leiden
Openingstijden Zie voor openingstijden de website. Prijs Entree:
Volwassenen: € 13,-
Kinderen 4 t/m 17: € 5,50
met museumkaart gratis
Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Heerlijk; 6 weken vrij! Tijd voor allemaal leuke, spannende en avontuurlijke kinderuitjes. We hebben er een heleboel voor je verzameld.

Veel plezier!

De leukste zomeruitjes