Volg ons op Facebook voor meer leuke tips!

Pret met een ShetTerug naar vorige pagina

  • Pret met een Shet
  • Pret met een Shet
  • Pret met een Shet
J.J. Rooversstraat 28,2441EL Nieuwveen
Bij Shetlanderij van Liemeer kun je buitenritten maken, ponylessen krijgen, je feestje vieren en meer!
Bij Shetlanderij van Liemeer staat Pret met een Shet voorop! En dat al voor kinderen vanaf 4 jaar. Je hebt de lieve pony's vast al eens gezien op een braderie of fair. Daar komen ze graag en als je zelf iets te vieren hebt, kun je altijd even bellen voor de mogelijkheden voor jouw feestje (en dat kan ook een kinderfeestje zijn)!

Hieronder vind je wat je zoal bij deze Shetlanderij kunt doen:

Buitenrit maken
Als er iets is wat de pony's leuk vinden, is het wel het maken van een buitenrit! De pony's worden vastgehouden door een begeleider. Tussentijds kun je natuurlijk de pony's knuffelen en foto's maken. Ook handig: caps zijn te leen!

Ponylessen
Je kunt leuke ponylessen volgen (al vanaf 4 jaar). De kleuterlessen vanaf 4 jaar stellen qua ponyrijden natuurlijk nog niet zoveel voor. De lessen duren een half uurtje en in deze lessen mogen de kleintjes de pony’s aaien, knuffelen en poetsen. Vervolgens maken ze een buitenritje waarbij alle pony’s vastgehouden worden. Plezier met hun lievelingsdier staat dus voorop!

Vanaf groep 3 mogen kinderen deelnemen aan de groepslessen. Deze lessen zijn bedoeld als opstap naar een manege of eigen pony.
In de lessen wordt gereden met maximaal 4 pony’s en per 2 pony’s is er een “hulpje”. Op deze manier krijgt elk kind voldoende aandacht en kunnen de pony’s ook (indien gewenst) vastgehouden worden. Ook is er veel aandacht voor de omgang met pony's.

Kinderfeestje met de Shets
Ponyrijden, knutselen, een cowboyfeestje... Klik door naar de superleuke kinderfeestjes Bij Shetlanderij van Liemeer!

Tip: Shetlanderij van Liemeer staat vaak met hun pony's op gezellige evenementen. Wil je ook pony's inhuren voor je evenement? Of liever het grote trekpaard Jos? Klik door via de roze button voor de informatie!


  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Shetlanderij van Liemeer
J.J. Rooversstraat 28
2441EL Nieuwveen

Naar de website Direct mailen

Openingstijden

Zie website voor de actuele openingstijden van de lessen en meer!

Prijs

Zie website voor de verschillende tarieven
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!