Zwembad BinnenzeeTerug naar het overzicht

Mooi nieuw zwembad! Kom spetteren in de waterspeeltuin van zwembad Binnenzee in Noordwijk.

Zwembad Binnenzee in Noordwijk is open sinds mei 2014. Een prachtig nieuw complex. Naast het binnenbad zijn het vooral de waterspeeltuin en ligweide buiten die dit zwembad speciaal maken. Kinderen kunnen zich in de waterspeeltuin de hele dag vermaken. De zwemlessen worden door Sportfondsen gegeven, in groepen of prive-les. Zwemleskinderen zijn gratis in de waterspeeltuin.

De Waterspeeltuin is geopend tijdens de recreatieve uren en als het buiten mooi weer is. Bij mooi weer laat zwembad Binnenzee weten of de waterspeeltuin open is via Facebook en de BinnenZee app. De entree prijs is dan € 2,50. (alleen waterspeeltuin, niet voor het binnenbad). Op woensdag is er kidsmiddag en vrijdag is er een kidsavond. Je kan hier ook voor zwemlessen en kinderfeestjes terecht. Wat een leuk zwembad!

Superleuk: er is ook een onderwaterscooter!

Tip: kijk voor meer zwemlessen in onze de categorie clubjes zwemles.

Sportfondsen Noordwijk B.V.

Nieuwe Zeeweg 165
2202 HA Noordwijk
Openingstijden Waterspeeltuin; bij mooi weer. In de zomervakantie dagelijks
Gezinszwemmen: zondag 10.00-12.00 uur
Kidsmiddag: woensdag 14.00-16.00 uur
Zwemles: bijna dagelijks zijn er lessen, check website
Prijs Los bad €4,90 Kidsmiddag/avond of waterspeeltuin €2,50 zomertarief€5,60 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek !

Kinderboekenweek !

De Kinderboekenweek start 30 september met dit jaar als thema 'En toen'. Reis je mee terug in de tijd? Lees snel verder voor leuke activiteiten, een TOP 9 mét winactie en meer activiteiten.

Veel leesplezier!