Krokus Kabaal festivalTerug naar het overzicht

Het allerleukste theater- en kunstfestival voor Haagse kinderen is terug! Gratis en online!
Maak het tofste (online) festival mee in de Krokusvakantie en meld je gratis aan via de roze button!

Voor het zesde jaar op rij, kun je in de Krokusvakantie / Voorjaarsvakantie weer meedoen met een gaaf programma. Dit jaar is het festival extra speciaal, want online vanuit je eigen luie stoel, kun je meedoen met verschillende zang-, dans-, theater-, vlog- en DIY-workshops. Ook kun je heel chill luisteren naar verschillende verhalen via podcasts!

Van zondag 21 februari t/m vrijdag 26 februari is er voor kinderen van 2 t/m 12 jaar van alles te zien en te doen via Krokus Kabaal (Klik hiervoor op de roze button)

Iedere dag luister je naar een podcast avontuur van Daan Draait en dans je op de lekkerste beats met meester Clifton en Crosstown. Maar ook bij DJ Funky Fran & Mona,kun je natuurlijk niet blijven zitten. Doe je mooiste danskleren aan en move to the groove! 

Kunst maak je samen met Art-s-cool en Repairkid. Ga er lekker voor zitten, zet het filmpje aan en maak de mooiste creaties van afval, kruiden, hout, metaal of papier. 

Ben je meer een verteller? Volg dan de vlog-workshop van juf Sangie en doe mee met de challenge! Zien we je online? Of ‘shine’ je het liefst op het podium? Dan kan je via het Haags Theaterhuis, 1001 nachten met meester Kaya en Circaso jouw mooiste theater-, muziek- of circusoptreden voorbereiden. 
 
EN ER IS NOG VEEL MEER!

Check het gehele programma via de roze button hieronder! De activiteiten worden namelijk GRATIS aangeboden.

Theater Dakota

Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag
Openingstijden zondag 21 februari t/m vrijdag 26 februari Prijs GRATIS Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderen thuis

Kinderen thuis

In verband met het Coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Zo jammer! Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat nog wel kan en delen we uit én thuistips. Check onze blogpagina!

Tips voor uit en thuis