The Harry Potter SymphonyTerug naar het overzicht

Harry Potter-fans opgelet! Korting voor The Harry Potter Symphony. Deze kerstvakantie een bijzonder uitje
Gun jezelf een bijzonder uitje deze kerstvakantie. The Harry Potter Symphony komt naar het World Forum Theater in Den Haag. De verkoop is gestart en we mogen maar liefst €10 korting op de tickets geven via Kidsproof.

Data voor en tijdens de kerstvakantie: 17 t/m 23 december 2021

Mis het niet en bestel direct tickets met korting!

Wat is The Harry Potter Symphony?
De filmreeks is iconisch. Dat geldt ook voor de muziek. Na het immense succes van onder meer ‘Lord of the Rings’ en ‘The Star Wars Suite’ komt nu ‘The Harry Potter Symphony’ exclusief naar Den Haag. In het World Forum Theater in Den Haag vertolken 130 musici onder leiding van dirigent Raymond Janssen de magische muziek uit de Potter films. Het concert is een ware sensatie voor liefhebbers en is met tal van speciale effecten veel meer dan een muzikaal spektakel alleen.

De adviesleeftijd is 10 jaar.

De omvang van de productie is immens en garandeert een meeslepende en intense beleving voor het publiek die ruim twee uur duurt. Harry Potter is een filmreeks die geschiedenis schreef. Het verhaal is gebaseerd op de boeken van de Engelse schrijfster J.K. Rowling. Ze schreef zeven boeken die in acht delen zijn verfilmd. Het succes was (en is) nog altijd ongeëvenaard. De films over een tovenaarsleerling hebben de cultstatus bereikt en trekken een miljoenenpubliek.

Spectaculaire Illusies
Een belangrijke rol is tevens weggelegd voor de Nederlandse illusionist Christian Farla. Bij ‘The Harry Potter Symphony’ presenteert hij een reeks verbluffende magische effecten. Daarmee wordt de voorstelling veel meer dan alleen een concert. De show is een meeslepende en indrukwekkende reis door de magische wereld van Harry Potter.

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het gebruik van de kortings. Deel de tip dus ook gerust! Op de speciale Kidsproof Harry Potter Symphony is de korting al verwerkt.

Koop je tickets met Kidsproofkorting via de roze of oranje button op deze pagina

World Forum Theater

Churchillplein 10
2514 JW Den Haag
Openingstijden kerstvakantie: 17 t/m 23 december 2021
voor tijden zie website, klik door via de button
Prijs zie website, klik door via de button Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rondleiding op Pakjesboot 12

Rondleiding op Pakjesboot 12

De enige échte, maar vooral bekendste Stoomboot van Sinterklaas ligt vanaf 29 november t/m 1 december in Leiden en jij kunt een rondleiding krijgen! Reserveer snel je tickets, want vol=vol!

Reserveer je tickets!