icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Buitenplaats MolenweiTerug naar het overzicht

Fijne plek voor kinderfeestjes, creatieve workshops, natuur ontdekken en meer!
Buitenplaats Molenwei is een heerlijke groene plek om leuke dingen te doen met de kinderen. Voor kinderen is het er altijd een feestje, eindeloos ontdekken en scharrelen in de natuur. Je kunt hier zelfs je verjaardagsfeestje organiseren inclusief pannenkoekenbakker!

Workshops en meer
In de weekenden en de vakanties worden er regelmatig creatieve workshops georganiseerd en tussendoor kan ook het onderwijs en bso hier terecht.

Op Kamp
In de zomervakantie zijn er ook dagkampen voor kinderen vanaf 8 jaar, tieners en volwassenen. Voor de kids is een dag-programma samengesteld dat ervoor zorgt dat zij vrienden voor het leven maken en een onvergetelijke zomer hebben. Bij ieder programma zit lunch, snacks en drinken inbegrepen. 

Producten van de boer
Op de buitenplaats is Rechtstreex gestart met een afhaalpunt. Iedere woensdag kan je hier jouw verse, lokale producten van boeren, tuinders en makers uit Zuid-Holland ophalen!

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Tip: Je kunt hier bij Fietsverhuur Landstad fietsen huren om de buurt te verkennen!

Buitenplaats Molenwei

Stompwijkseweg 27
Leidschendam-Voorburg
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips