Boerderijbezoek op woensdagTerug naar het overzicht

Elke woensdagmiddag is deze toffe boerderij open voor bezoek. Met lekkere koekjes, speeltuin en
De Witte Gravin is een actief boerenbedrijf in Alphen aan den Rijn. Elke woensdag middag vanaf 4 maart 2020 zijn ze open van 14.00 tot 17.00 uur.

Je bent van harte welkom om een kopje koffie, thee of fris te komen drinken. Ze bakken heel graag de lekkerste koekjes en taarten!

De Witte Gravin heeft een mooi uitzicht: de enorme glazen wand geeft een totaalbeeld over de koeien in de stal. Als het weer en het weiland het toelaat gaan de melkkoeien overdag naar buiten, ze komen wel altijd binnen voor de melkbeurten (6.30 uur en 17.30 uur) en overnachten ook binnen.

Verder hebben ze nog veel andere boerderij dieren, schapen, kippen, geiten, konijnen, katten, en een hondje! Dus kalfjes aaien en alle dieren spotten is een leuke wandeling over het erf.

En dan is er nog een speeltuin die je(bij mooi weer) vanuit De Witte Gravin kunt zien!
Kortom een super leuke en educatieve middag uit!

Tip: ga ook even langs de kaas- en melkautomaat voor de prijswinnende kaas of reserveer je boeren (high) tea hier met jam en stoofpeertjes uit de eigen boomgaard.

Tip: er zijn hier ook lammetjesdagen in het voorjaar. Check hiervoor de kidsproof uitagenda.

De Witte Gravin

Kortsteekterweg 12
2407AG Alphen aan den Rijn
Openingstijden Elke woensdag middag vanaf 4 maart 2020 zijn ze open van 14.00 tot 17.00 uur. Prijs Gratis toegang, consumptie gewenst Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de mei- en zomervakantie. Kijk snel!

22 x op kamp met en zonder overnachten