World of Dinos kortingTerug naar het overzicht

Nu verlengd: World of Dinos in Utrecht! Met Kidsproof korting. Wraohh gave dino actie!
De expo is te zien in de Jaarbeurs Utrecht en echt een fantastisch familie uitje!

LET OP; wegens succes is de expo verlengd tot en met zondag 15 november! Ook in de herfstvakantie dus! T/m 7 oktober is de expo open op woensdagen vanaf 12.00 uur – 18.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 – 18.00 uur. Vanaf 10 oktober t/m 25 oktober dagelijks van 10.00-18.00 uur. En verder in de weekenden: 31 oktober en 1 november, 7 en 8 november en 14 en 15 november.

World of Dinos is de grootste dino expo van Europa en is dit jaar in Utrecht. Huiver bij brullende T-Rexen en ervaar de verpletterende schoonheid van onder meer de Brachiosaurus en Triceratops. World of Dinos bestaat uit meer dan tachtig levensechte, bewegende dino’s die op ware grote tentoongesteld zijn in decors die passen bij hun natuurlijke leefomgeving.

Naast de levensechte dino's is er nog veel meer! Er zijn speurtochten en een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden. Kinderen kunnen ook zelf fossielen opgraven in het zand. Misschien vinden ze wel de botten van hun favoriete dino! En aan het einde van de expo is een speciale kidszone ingericht met leuke activiteiten. Maak bijvoorbeeld een ritje op een dino. Hoe cool is dat?!

Goed om te weten; Kidsproof mag de maximale korting van 20% aanbieden. Je zult ergens anders dus geen goedkopere tickets vinden.

Wil jij actie-tickets? Koop dan nu via Kidsproof je tickets voor deze te gekke dino expo met korting! Klik hiervoor door naar de site via de roze button.

Corona-maatregelen:
World of Dinos houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus. Om de bezoekersstromen te reguleren reserveer je kaarten voor een specifieke toegangstijd. Let op: een babyticket (0-2 jr) is gratis is maar moet je wel even aanklikken in het bestelproces i.v.m. maximaal aantal bezoekers.

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het gebruik van de kortingscode. Deel de tip dus ook gerust met anderen! Op de speciale Kidsproof World of Dino's pagina is de korting al verwerkt.

World of Dinos

Jaarbeurs
Utrecht
Openingstijden T/m 7 oktober is de expo open op woensdagen vanaf 12.00 uur – 18.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 – 18.00 uur. Vanaf 10 oktober t/m 25 oktober dagelijks van 10-18 uur
En verder in de weekenden: 31 oktober en 1 november, 7 en 8 november en 14 en 15 november.
Prijs zie website, korting is reeds verwerkt Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

21 x Halloween tips voor thuis

21 x Halloween tips voor thuis

Lekker thuis griezelen, dat vinden alle kinderen leuk en spannend! We hebben 21 Halloween activiteiten voor thuis bedacht. Griezel je mee?

Griezelen maar!