Stad in Steentjes!Terug naar het overzicht

WEDSTRIJD - Maak jouw favoriete Leidse gebouw of gebeurtenis na in LEGO en win! Doe je mee? Leuk!
Iedereen kan meedoen aan deze superleuke Leidse wedstrijd! Of je nu de Morspoort in Duplo bouwt of super precies het Stadhuis, alles erop en eraan. Het maakt niet uit, alles mag en kan! 

Laat je creativiteit los op de steentjes en bouw een gebouw uit Leiden. Houd je meer van de legopoppetjes en van verhalen? Dan kun je aan de slag met een gebeurtenis. En misschien staat jouw bouwwerk straks wel in de grote expositie! Je kunt zelf thuis aan de slag of aan een van de bouwdagen meedoen.

Er zijn 3 leeftijdscategorieën:

Tot 12 jaar
12 tot 18 jaar
18 jaar en ouder

Lever jouw foto of bouwwerk in. Foto's vanaf nu, bouwwerken vanaf 11 september 2021; sluitingsdatum is zaterdag 23 oktober 2021.

Doe je mee?
Klik door via de roze button naar het inschrijfformulier, daar lees je ook alle spelregels en data van de bouwdagen. Ook kun je je laten inspireren door prachtig materiaal van Erfgoed Leiden of foto's van de Beeldbank van de Historische Vereniging Oud Leiden. De linkjes hiervan vind je als je doorklikt via de roze button. Ook vind je mooie voorbeelden van bouwlwerken in Lego.

Er is een zeer kundige jury, met daarin deelnemers en zelfs de winnaars van LegoMasters 2021! De prijsuitreiking is op zondag 24 oktober 2021 in de Catharinasteeg (hoek Breestraat, voorheen bekend als LVC en Bree66).

De Historische Vereniging Oud Leiden, BplusC, Open Monumentendagen Leiden en Erfgoed Leiden en Omstreken organiseren samen met enorm veel plezier deze wedstrijd.

Stad in Steentjes


Leiden
Openingstijden Sluitingsdatum inleveren in zaterdag 23 oktober 2021 Prijs gratis Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips