Kidsfestival KatwijkTerug naar het overzicht

Nieuw deze herfstvakantie: het KidsFestival Katwijk in de Valkenburgse Hangaar2! Kom en leef je uit!
Jippie! Katwijk krijgt zijn eigen KidsFestival deze herfstvakantie! Dit supertoffe indoor festival is van 16 tot en met 23 oktober in de Valkenburgse Hangaar2. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich helemaal uitleven op de springkussen, attractiebanen, de nieuwste muziek en het echte festivalgevoel ervaren bij het Skill & Chill programma..

KidsFestival Katwijk kent drie thema stages met springkussens, een boardgame-room, een eigen foodtruck-court en natuurlijk kan dagvullende line-up met een echte DJ. Kinderen kunnen dagelijks deelnemen aan het Skill & Chill programma, door bijvoorbeeld hun ouders uit te dagen tijdens de Beat the Parents-game.

Ook de ouders en verzorgers hoeven zich niet te vervelen. Naast meer dan vijftien springkussens en attractiebanen is er room met allemaal gave boardgames, kan je prijzen winnen binnen het Skill & Chill programma en gaan de kids met de volwassenen de strijd aan op sportief en muzikaal gebied.

Elke dag is er een dag en een avond line-up, met beide afzonderlijke tickets. De dag line-up start om 09.30 uur tot 14.30 uur en de avond line-up start om 15.30 tot 20.30 uur. Wie een ticket koopt voor het festival kan op elk moment gedurende het geboekte tijdsvlak naar binnen.

Klik door via de roze button en reserveer je kaartjes!

Kidsfestival Katwijk

1e Mientlaan 75
2223 LG Katwijk aan Zee
Openingstijden 16 t/m 23 oktober:
- dag line-up: 09.30 uur tot 14.30 uur
- avond line-up: 15.30 tot 20.30 uur
Prijs kind 0-3: gratis
kind 4 - 18: €15,-
volwassenen >18 jr: €7,50
combideal: 1 volwassene + 2 kinderen: €35,-
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

Wat is er veel leuks te doen voor het hele gezin deze herfstvakantie in de Leidse regio! We hebben de leukste tips voor je verzameld in een special. Klik door, kies je uitjes(s) en wacht niet te lang met reserveren!

Herfstvakantie uitjes met kinderen