KidsZooTerug naar het overzicht

Grote en kleine kinderen vermaken zich urenlang in indoor speeltuin Kidszoo! Met escaperoom voor kids.
Kinderen van 1 tot 12 jaar kunnen zich heerlijk uitleven in speelparadijs Kidszoo. Slinger door de jungle, glijd samen met je vriendjes van de bandenglijbaan, spring zo hoog als je kan op de trampo’s, speel een potje voetbal/basketbal, scoor de meeste punten op de interactieve klimmuur, leg een uitdagend parcours af met SisyFox, verzamel ballen voor de ballendouche, klauter op de klimvulkaan en roetsj van alle glijbanen.

KidsZoo is 100% avontuur op 2.000 m2 speelplezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar in Noordwijkerhout. Een binnenspeeltuin, een fantastische kinder escaperoom én (niet onbelangrijk;-) een fijne plek voor ouders. Iedere dag open van 9-18 uur!

Voor meer informatie en reserveren check de website via de roze button.


Tip: Je kunt bij de
KidsZoo ook leuke feestjes vieren!

De VAKANTIEPAS is er weer!! Tijdens de meivakantie werken zwembad Binnenzee, Bootcamp Noordwijk en indoorspeeltuin KidsZoo samen. Koop voor slechts €1,50 een vakantiepas bij indoorspeeltuin KidsZoo of zwembad Binnenzee en profiteer van ruim €11,- voordeel! De uitjes op de pas zijn te verzilveren van 24 april tot en met 7 mei.
LET OP: beperkt aantal vakantiepassen beschikbaar en OP=OP!

Kidszoo

Pletterij 3
2211 JT Noordwijkerhout
Openingstijden Iedere dag open van 9-18 uur Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de mei- en zomervakantie. Kijk snel!

22 x op kamp met en zonder overnachten