• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

KidsZooTerug naar het overzicht

Grote en kleine kinderen vermaken zich urenlang in indoor speeltuin Kidszoo! Met lasergame en meer!
Kinderen van 1 tot 12 jaar kunnen zich heerlijk uitleven in speelparadijs KidsZoo. Slinger door de jungle, glijd samen met je vriendjes van de bandenglijbaan, spring zo hoog als je kan op de trampo’s, speel een potje voetbal/basketbal, scoor de meeste punten op de interactieve klimmuur, leg een uitdagend parcours af met SisyFox, verzamel ballen voor de ballendouche, klauter op de klimvulkaan en roetsj van alle glijbanen. 

Nieuw: interactive X-Wall
KidsZoo is de eerste locatie die twee X-Wall schermen naast elkaar heeft staan. Speel meer dan 40 games; schiet, gooi, ren of tik om op de X-Wall te spelen. Stap in de digitale speelwereld van de interactieve speelmuur X-Wall en ga de uitdaging aan!

KidsZoo is 100% avontuur op 2.000 m2 speelplezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar in Noordwijkerhout. Een binnenspeeltuin, een ruimtevaart lasergame area én (niet onbelangrijk;-) een fijne plek voor ouders. Iedere dag open van 9-18 uur!

Voor meer informatie en reserveren check de website via de roze button.


Tip: Je kunt bij de
KidsZoo ook leuke feestjes vieren!

Kidszoo

Pletterij 3
2211 JT Noordwijkerhout
Openingstijden Iedere dag open van 9-18 uur Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes