Kunstmuseum LAM LisseTerug naar het overzicht

Een museum maar dan anders, dat is LAM! Kijk, verwonder, ontdek en bepaal zelf hoe!
Het LAM is een kunstmuseum voor alle leeftijden. Kennis van kunst hoef je hier niet te hebben, een beetje nieuwsgierigheid is alles wat je nodig hebt. En zin om nieuwe dingen te ontdekken. LAM doet het net een beetje anders dan andere musea. Nieuwsgierig? Kom dan snel kijken!

Kijken en ontdekken
Onbevangen kijken, een open blik. Zelf ontdekken. Daar draait het om in het LAM. Daarom vind je geen tekstbordjes met informatie over wie de kunstenaar is, het formaat en wanneer het werk gemaakt is. Ben je eenmaal gegrepen door het werk en wil je verder de diepte in, dan vertellen ze je natuurlijk graag meer over het verhaal van de kunstenaar.

Digitale tour
Voor extra informatie en kijktips is er ook een digitale tour op je eigen smartphone of tablet. Maak gebruik van het wifi-netwerk en start jouw persoonlijke ontdekkingstocht. De medewerkers helpen je graag.

Jij bepaalt
LAM prikkelt je met weetjes, kijktips, achtergrondinformatie en filmpjes en helpt je zo nieuwe dingen te ontdekken en plezier te hebben in het kijken. Zij geven de handvatten, jij bepaalt welke je wilt gebruiken. De kwaliteit van het bezoek ligt in jouw handen.

Lekker naar buiten
Na een bezoek aan het museum kun je genieten van het mooie Landgoed Keukenhof, iets lekkers bij een van de horecagelegenheden en de gezellige kinderboerderij. Veel plezier!

Zin om te komen? Vergeet dan niet van tevoren een kaartje met starttijd te boeken.

Voor meer info klik je op de roze button.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes in en om Leiden. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

Lam Lisse kunstmuseum

Keukenhof 14
2161 AN Lisse
Openingstijden woensdag- en vrijdagmiddag, zaterdag en zondag

In de vakanties vaak extra geopend op donderdagmiddag
Prijs € 7,50 voor volwassenen
€ 5,- voor kinderen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

28 x gezinsuitjes in Zuid-Holland

28 x gezinsuitjes in Zuid-Holland

Geniet met je gezin van sneeuw- en ijspret, sfeervolle lichtjes, leuke wandelingen met chocolademelk... Hier vind je 28 superleuke Kidsproof-tips in Zuid-Holland waar wij het winterwarm van krijgen. Veel plezier!

Zuid-Holland uitjes met kinderen