Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 22 resultaten
Pagina: 1
totaal 22 resultaten
Pagina: 1

Uit met kinderen in de kerstvakantie tijdens de lockdown in de regio Leiden

Wil je er toch even tussenuit tijdens de lockdown deze kerstvakantie met kinderen? Er is een aantal kerstvakantie uitjes in Leiden die nog steeds mogelijk zijn. In onze categorie eropuit voor gezinnen vind je leuke dingen om te doen in de kerstvakantie in Leiden, Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Noordwijkerhout, Lisse en Voorschoten en uitstapjes om in winterse sferen te komen. Uiteraard binnen de geldende coronabeperkingen.

Wat te doen tijdens de lockdown in de kerstvakantie 2021?

Er zijn een paar leuke kerstvakantietips in Leiden die wel kunnen: heerlijke buiten activiteiten met kids en leuke activiteiten die je thuis kunt doen. Leuke wandelroutes, fietsroutes, een bezoekje aan de kinderboerderij of een buitenspeeltuin. Zelfs sommige schaatsbanen zijn open.

Leuke kerstactiviteiten voor kinderen in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp

Wil je er toch even op uit met kinderen op Eerste Kerstdag? Wil je iets buiten de deur doen op Tweede Kerstdag? Of zoek je inspiratie voor het vieren van Oud & Nieuw in je eigen gezinsbubbel? Hier vind je alle leuke coronaproof uittips tijdens deze lockdown bij jou in de buurt!