NIEUW: Hallo Vermeer!Terug naar het overzicht

Wat een superleuke nieuwe familie-doe-tentoonstelling deze zomer in het Mauritshuis!
Hoe rook Delft in de tijd van Vermeer? Waar werd verf in de zeventiende eeuw van gemaakt? En waarom vindt bijna iedereen het Meisje met de parel zo'n mooi schilderij?

Kom deze zomervakantie naar het Mauritshuis en bezoek dé familie-doe-tentoonstelling Hallo Vermeer! Te zien van 9 juli t/m 28 augustus.

Je stapt een andere wereld binnen: Delft in de zeventiende eeuw. Hier ontdek je alles over de wereldberoemde schilder Johannes Vermeer. Verkleden, puzzelen, filmpjes kijken, er is van alles te doen. Bekijk de meesterwerken van Vermeer in het echt en maak je eigen in onze Kunstwerkplaats. Daar zijn de hele zomervakantie workshops voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Stap in het Delft uit de tijd van Vermeer
Huizen uit Vermeer zijn schilderijen zijn nagebouwd. In de huizen worden verschillende activiteiten aangeboden aan de hand van een thema. Verkleden, puzzelen, filmpjes kijken, er is van alles te doen voor het hele gezin!

Maak zelf een kunstwerk
In de Kunstwerkplaats kun je aan de slag om zelf een kunstwerk te maken en nog meer over Vermeer te ontdekken. Bekijk snel alle workshops behorend bij de tentoonstelling Hallo Vermeer!

Klik op de roze button voor alle informatie over deze geweldige nieuwe familietentoonstelling!

Mauritshuis

Plein 29
2511 CS Den Haag
Openingstijden Hallo Vermeer! is van van 9 juli t/m 28 augustus 2022
zie website openingstijden
Prijs Gratis met een museumticket
Kinderen t/m 18 jaar: gratis
Volwassenen: €17,50
Ooievaarspas: gratis
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Heerlijk; 6 weken vrij! Tijd voor allemaal leuke, spannende en avontuurlijke kinderuitjes. We hebben er een heleboel voor je verzameld.

Veel plezier!

De leukste zomeruitjes