Zomerse LakenhalTerug naar het overzicht

De hele zomervakantie is er voor gezinnen met kinderen vanaf 6 van alles te doen in Museum de Lakenhal!
Vier de zomervakantie in Museum De Lakenhal! Van 9 juli t/m 21 augustus is voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar van alles te doen. Alle activiteiten zijn gratis met een geldig entreebewijs. Aanmelden is niet nodig.

Open Atelier
Heb je zin om je creativiteit een boost te geven? Elke zondag tussen 13 -16 uur is het Open Atelier van Museum de Lakenhal. Er is een professionele workshopdocent aanwezig die je helpt bij het maken van je eigen landschap. Loop binnen en verbluf jezelf met je creatieve talent!

Familiespoor
Ontdek samen het museum met het Familiespoor. Trek de lades open en leer het museum nog beter kennen met de opdrachten. Ga op zoek naar symbolen in schilderijen, leer alles over het maakproces van Leids laken of speel spelletjes bij kunstwerken uit de moderne tijd. Je kunt de bijbehorende plattegrond gratis afhalen bij de informatiebalie.

Ook bij de tentoonstelling Christa Ehrlich - Pionier in design is een speciaal Familiespoor. Stap in de voetsporen van de designpionier Christa Ehrlich en ontdek met een reisgids en een tas vol attributen alles over deze eigenzinnige ontwerper. Speur naar details, speel spelletjes op zaal en oefen zelf met ontwerpen. Iedereen die mee is, kan meedoen. En na afloop krijgen de kinderen een mooie verrassing mee voor thuis! Geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Thuisatelier
Liever thuis aan de slag? Tover dan je keukentafel om tot kunstenaarswerkplaats met de opdrachten in het thuisatelier. Marmer met scheerschuim, maak je eigen glas in lood raam of speel een speciale editie van het spel ‘Wie ben ik’.

BOEK JE ONLINE TICKET KINDEREN TOT 18 JAAR GRATIS

Museum De Lakenhal

Oude Singel 28-32
2312 RA Leiden
Openingstijden zie website, klik door op roze websitebutton
zomerprogramma: 9 juli t/m 21 augustus 2022
Prijs Wil je tijdens de zomervakantie Museum De Lakenhal samen bezoeken? Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk zonder reservering vooraf bij een entreeticket. Kinderen tot 18 jaar krijgen het hele jaar gratis toegang. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leidse Hooidagen

Leidse Hooidagen

Ken je de Leidse Hooidagen? Dat is ieder jaar weer een súperleuk event in het groen!

Broodjes bakken, slootje springen, pijl en boog maken. In Polderpark Cronesteijn! Bestel je tickets nu.

18 t/m 21 augustus!