One Planet!Terug naar het overzicht

Eén ticket voor tentoonstellingen & film. Beleef One Planet! Over de aarde, mens en duurzaamheid.
De Haagse iconen Museon en Omniversum zijn nu samen One Planet! Bij One Planet draait alles om de aarde, de mens en duurzame ontwikkeling. En is echt een bezoek waard met de (klein)kinderen! One Planet bestaat uit 3 hele toffe ervaringen die je allemaal met 1 kaartje kunt bezoeken:

Het nieuwe One Planet NOW! is dé dynamische ontmoetingsplek en hotspot voor iedereen die onze aarde koestert. Er is in deze vrolijke tentoonstelling op de begane grond voor kinderen echt van alles te ontdekken en beleven! Onderzoek op de catwalk waar jouw T-shirt van gemaakt is. Is dat van pet-flessen, eucalyptus of koffiedrab? Doe mee aan een kookworkshop met groenten die de supermarkt niet halen. Of ervaar dat je van urine een vers kopje muntthee kunt zetten! Bouw een huis met blokken van paddenstoelen en bewandel het ‘blote-voeten-pad’. Wek dansend op speciale vloertegels je eigen stroom op of klim op het Beweegplein. 

In One Planet Dome (voorheen het Omniversum) bekijk je adembenemende grootbeeldfilms over natuur, cultuur en wetenschap. Het koepeltheater heeft een scherm in de vorm van een halve bol, zo groot als een half voetbalveld. Met filmbeelden overal om je heen, lijkt het alsof je er zelf bij bent. Een geweldige belevenis met het hele gezin! 

In de interactieve One Planet Expo leer je alles over de 17 werelddoelen van de Verenigde Naties. Met een strippenkaart die je zelf kunt afstempelen speel je allerlei games en ontdek je welk type wereldburger jij bent. Ben jij een held op jouw planeet? Zet jij voortaan insecten op het menu als nieuwe eiwitbron? Kom je in actie voor een bedreigd dier?

Kom langs, doe mee, kijk een film en enjoy One Planet. De toekomst is begonnen!

Tip: One Planet! activiteiten in de kerstvakantie; bekijk hier wat er te doen is!

Alle info en tickets via de roze websitebutton.

One Planet

Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag
Openingstijden zie website Prijs Zie website, je kunt je kaartje online reserveren. Dit is geldig voor One Planet Now, de One Planet Expo én 1 grootbeeldfilm in One Planet Dome Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de mei- en zomervakantie. Kijk snel!

22 x op kamp met en zonder overnachten