Nieuw: Palènpa parkTerug naar het overzicht

In Palènpa Park bouw je van palen en panelen de gaafste hutten!

Kom hutten bouwen op Landgoed Kleine Vennep 

In het Pop-Up Palènpa Park krijgen jullie je eigen bouwkavel met voldoende ruimte om je heen. Daar vind je spullen waar de kinderen drie hutten en een toren mee kunnen bouwen. Op iedere plek staat bovendien een partytent en picknicktafel. Kom gezellig met je eigen gezin, vriendjes en vriendinnetjes... Ook tof om hier een stoer kinderfeestje te vieren! Je mag zelf taart en slingers meenemen om je kavel extra feestelijk te maken!

Je boekt per dagdeel. Ochtend: van 09.30 tot 13.30. Middag: van 14.00 tot 18.00.
Prijs is € 30 per dagdeel per bouwkavel plus € 7,50 per persoon

Wat is Palènpa?

Palènpa is activiteitenmateriaal dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 14 jaar. Met houten palen en panelen kunnen de kinderen - onder toezicht van ouders of begeleiders - zelf bouwen. Je bouwt met gebruik van bouten en moeren die je gewoon met de hand aandraait. Dus géén zagen, spijkers en splinters, maar een veilige manier om toch prachtige, stevige hutten te bouwen!  De hutten worden zó stevig dat je er op kunt klimmen en er doorheen kunt kruipen.

Palènpa past in het zogeheten 'risicovol spel' waarbij de ontwikkeling van kinderen op allerlei manieren wordt gestimuleerd; fysiek, mentaal en sociaal.

Palènpa Park

Landgoed Kleine Vennep, Hoofdweg 1041
2152VJ Nieuw-Vennep
Openingstijden Buiten de zomervakantie geopend op woensdagmiddag, zaterdag en zondag.
Tijdens de zomervakantie geopend op alle dagen behalve maandag.
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Heerlijk; 6 weken vrij! Tijd voor allemaal leuke, spannende en avontuurlijke kinderuitjes. We hebben er een heleboel voor je verzameld.

Veel plezier!

De leukste zomeruitjes