Samen de wereld ontdekkenTerug naar het overzicht

Riksja Family

Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Reis met Riksja Family de wereld over. De mooiste individuele rondreizen voor gezinnen met kinderen.
Samen de wereld ontdekken. Dat kan met Riksja Family. In 12 landen individuele rondreizen, speciaal ontwikkeld voor gezinnen met kinderen en tieners. Of families met opa en oma, alles is mogelijk! Waar wil jij heen?

Bouw je eigen reis
Met bouwstenen stel je de reis samen waar jullie van dromen. De reizen van Riksja Family zijn het resultaat van de eigen ervaringen van de reisspecialisten. De manier van reizen die ze zelf het leukste vinden met hun kinderen.

Reisspecialisten
Als reizende moeders verkopen ze bij Riksja Family die manier van reizen die ze zelf het leukste vinden: individuele, wat eigenwijze rondreizen die je zelf met je gezin kunt samenstellen. Ze hebben een passie voor reizen en doen dit nog steeds nu ze kinderen hebben. De reisspecialisten hebben de bestemmingen dan ook zelf met kids bezocht en helpen je graag uit eigen ervaring bij het bouwen van jullie ideale reis met kinderen.

Dit is Riksja Family:
- Team van reizende moms
- Ieder land een eigen site
- Individuele reizen op maat
- Afgestemd op jouw gezin
- Persoonlijk contact
- Echte ontmoetingen op reis
- Tikkeltje eigenwijs
- Zus van Riksja Travel

De bestemmingen
Riksja Family verre reizen met kinderen zijn individueel, maar ook georganiseerd: de leukste plekjes zijn tevoren geselecteerd en bijzondere excursies en overnachtingen zijn al inbegrepen. Daarbij blijven de dagafstanden behapbaar en het reistempo relaxed. Met andere families is contact snel gelegd, net als met de lokale bevolking. Je vindt op de website van Riksja Family een ruim aanbod aan bestemmingen waar je gemakkelijk met je kinderen kunt reizen: ver weg of juist dichter bij.

- Marokko, Zuid-Afrika, Bali, China, Sri Lanka, Thailand, Vietnam, Griekenland, Costa Rica, Mexico, Canada en Amerika. 

Meer weten? Kijk dan vooral op de inspirerende website van Riksja Family. Klik op de roze button.

Wij gingen met Rikjsa Family naar Costa Rica, een geweldige reis. Lees onze ervaring in het blog dat we daarover schreven. 

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs