Partijtje op de boerderijTerug naar het overzicht

Vier je feestje op boerderij Buitenverwachting. Kijken naar koeien, kalfjes, kippen en de schapen!
Dit kinderfeestje bestaat uit een rondleiding de boerderij met onder meer het bekijken van de koeien, de kalfjes, de kippen en de schapen, met melkproeven en een wandeling door de polder bijvoorbeeld langs de weidevogels of de bijzondere slootkanten.

Deze rondleiding duurt ongeveer twee uur en kost voor groepen tot 15 personen € 100. In overleg kan er een specifiek programma gemaakt worden en een datum en tijd worden afgesproken.

Bij de uitgebreidere rondleiding gaan jullie echt meehelpen met onder andere koeien melken, kalfjes en lammetjes voeren en eieren rapen! Het programma is ook afhankelijk van het seizoen. In het voorjaar kan er bijvoorbeeld met lammetjes worden geknuffeld, of er kunnen beestjes uit de sloot worden gevist en gedetermineerd. In de zomer kunnen er schapen worden geschoren.

Dit verjaardagsfeestje kost voor een groep tot 15 mensen € 150 en duurt 2 tot 4 uur. Ook hier wordt het specifieke programma in overleg bepaald.

De rondleidingen kun je uitbreiden met een lichte lunch op basis van boerderijproducten. Dat is inclusief versierde cakjes en limonade. Dit kost € 50.

Neem voor meer informatie en het reserveren van dit leuke boerderijfeestje contact op met boerderij Buitenverwachting. Of klik even door naar de site via de roze button hieronder.

Tip: op deze site vind je enorm veel kinderuitjes in en om Leiden!

Boerderij Buitenverwachting

Vlietkade 2
2355 CR Hoogmade
Openingstijden Datum en tijd in overleg. Prijs € 100 - € 150, uit te breiden met lunch € 50. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wat kan er nog wel?

Wat kan er nog wel?

In verband met het Coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Zo jammer! Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat nog wel kan en delen we uit én thuistips!

Lockdown activiteiten voor uit en thuis