icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Bootcamp4kids themabootcampTerug naar het overzicht

Ook tijdens de lockdown vier je je feestje met Bootcamp4Kids. Coronaproof & winterproof!
Boek onbezorgd je kinderfeestje in Leiden en omgeving. Bootcamp4kids kinderfeestjes, buiten en coronaproof! Toegestaan voor kinderen tot 18.

Je kunt kiezen uit 10 thema's voor jouw feestje, bijvoorbeeld het nieuwe winter thema.

Of kies voor een Geheim Agentfeestje: jouw vriendjes en vriendinnetjes krijgen vooraf een geheimzinnige uitnodiging waarin wordt gevraagd of ze geheim agent zouden willen worden.

Tijdens deze Geheim Agent Opleiding krijgen jullie een heuse Geheim Agent Training! Denk aan burpees, opdrukken, sprinten, leren hoe je boeven moeten vangen, hoe je goed kunt sluipen, hoe je parachute moeten springen en nog veel meer.

Bootcamp4Kids organiseert nog meer toffe en stoere feestjes. Met verschillende thema's, zoals bijvoorbeeld een echte Ninja feestje, of ben je benieuwd hoe het is om een supermodel te zijn? Dan is het Supermodel bootcampfeestje echt iets voor jou. Ook Superhelden zijn bij Bootcamp4Kids aan het juiste adres, maar er zijn nog veel meer thema's! Voor ieder wat wils.Nog even wat handige weetjes:
# voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar
# op locatie, buiten
# bootcamp van 1.5 uur door gediplomeerde trainer
# Totaal verzorgd feestje, alles buiten de deur,
# Mogelijk met een horeca arrangement bij een van de partners.
# Medaille voor de jarige
# Geheime pasjes voor ieder kind
# Extra uitdagingen voor thuis via de website
# Blije en zelfverzekerde kids
# De kids hebben het nog lang over de geheime codes ;)

Wil je meer weten over de feestjes van Bootcamp4Kids? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu in voor onze gratis Nieuwsbrief!

Bootcamp4kids


Openingstijden Flexibel; op de door jouw gewenste locatie, tijd in overleg. De training kan aleen buiten plaats vinden. Voor een buiten-training is een groot grasveld of open plek naar keuze prima. Prijs Neem contact op met Bootcamp4Kids. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderen thuis

Kinderen thuis

In verband met het Coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Zo jammer! Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat nog wel kan en delen we uit én thuistips. Check onze blogpagina!

Tips voor uit en thuis