Bootcamp4kids themabootcampTerug naar het overzicht

Vier en supertof en stoer kinderfeestje met Bootcamp4Kids! Goed geregeld op locatie naar keuze!
Boek onbezorgd je kinderfeestje in Leiden en omgeving met Bootcamp4Kids.

Je kunt kiezen uit verschillende thema's voor jouw feestje.
Bijvoorbeeld voor een Geheim Agentfeestje: jouw vriendjes en vriendinnetjes krijgen vooraf een geheimzinnige uitnodiging waarin wordt gevraagd of ze geheim agent zouden willen worden.

Tijdens deze Geheim Agent Opleiding krijgen jullie een heuse Geheim Agent Training! Denk aan burpees, opdrukken, sprinten, leren hoe je boeven moeten vangen, hoe je goed kunt sluipen, hoe je parachute moeten springen en nog veel meer.

Bootcamp4Kids organiseert nog meer toffe en stoere feestjes. Met verschillende thema's, zoals bijvoorbeeld een echte Ninja feestje, of ben je benieuwd hoe het is om een supermodel te zijn? Dan is het Supermodel bootcampfeestje echt iets voor jou. Ook Superhelden zijn bij Bootcamp4Kids aan het juiste adres, maar er zijn nog veel meer thema's! Voor ieder wat wils.Andere populaire thema’s zijn bijvoorbeeld de leger bootcamp, ninja bootcamp of jungle bootcamp.

Nog even wat handige weetjes:
- gratis uitnodiging en diploma's
- bootcamp van 1,5 uur 
- vanaf 5 jaar
- op locatie
- gediplomeerde trainers
- binnen of buiten
- voor jongens en meisjes

Wil je meer weten over dit topfeestje? Klik dan op de roze button


Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu in voor onze gratis Nieuwsbrief!

Bootcamp4kids


Openingstijden Flexibel; op de door jouw gewenste locatie, tijd in overleg. De training kan aleen buiten plaats vinden. Voor een buiten-training is een groot grasveld of open plek naar keuze prima. Prijs Neem contact op met Bootcamp4Kids. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje vieren?

Kinderfeestje vieren?

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk alle feestjes in de regio