icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Varen, Spelen &PannenkoekenTerug naar het overzicht

Varen, zwemmen, spelen en pannenkoeken eten met je feestje doe je bij Marina Rijnsburg!

Een superleuk partijtje varen, spelen en pannenkoeken eten!

Bij aankomst in de jachthaven ligt de fluisterboot al voor jullie klaar. De havenmeester geeft een uitleg aan de kapitein en dan zijn jullie klaar om het water op te gaan. De kapitein vaart naar De Beslagkom waar jullie een lekkere kidspannenkoek gaan eten met een glas limonade en een raket als toetje. Wist je dat zij ook een grote speelkooi hebben met de leuke speeltoestellen? Na de pannenkoek kun je daar nog even spelen!

Na ongeveer een uur stappen jullie weer in de fluisterboot om verder te varen. Je kunt bijvoorbeeld naar de waterspeeltuin in Valkenburg gaan. Lekker zwemmen, klimmen en klauteren. Én iedereen mag vast wel een keer naast de kapitein zitten om te varen.

Hebben jullie zwemvesten nodig? Geen probleem, ze hebben gratis zwemvesten beschikbaar. En wat als het slecht weer is? Dan mogen jullie kosteloos annuleren. Natuurlijk kunnen jullie altijd terecht bij de Beslagkom voor een lekkere pannenkoek.

Meer informatie vind je door op de roze button te klikken!

Tip: Je vier hier ook een gaaf Paintball feestje!

Marina Rijnsburg

Kanaalpad NW 4
2231 NX Rijnsburg
Openingstijden Zie de website voor meer informatie Prijs Totaalprijs bij 6 kinderen en 1 begeleider | € 109,- | 13:00 – 17:00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips