Werelds partijtjeTerug naar het overzicht

Een werelddierenfeest voor de kleintjes of feestend rond de wereld. Ga naar Museum Volkenkunde! 4+
Er is een dierenfeestje voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en een creatief feestje voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Het feest is compleet met limonade en wat lekkers er bij. Natuurlijk krijgt de jarige een presentje.

Werelddierenfeest!  - 4-6 jaar
Tijdens het Werelddierenfeest vier je je verjaardag met de dieren van Museum Volkenkunde. Zo ga je op bezoek bij de olifant, de schildpad en de poema. Hebben jullie alle dieren gevonden? Dan is het tijd voor feest: lekker dansen en zingen, een glaasje limo en iets lekkers!

Feestend de wereld rond! - 7-12 jaar
Tijdens de feestroute door het museum neem je een kijkje hoe in andere landen wordt gefeest. Hierna steken jullie zelf de handen uit de mouwen en maken jullie een kleine Mexicaanse piñata. Een piñata is een figuur in de vorm van een dier of stripfiguur die gevuld kan worden met snoep en cadeautjes. Het feest wordt afgesloten met limonade en lekkers in het museumcafé .

Natuurlijk is er de Wilde Bus, een superleuke speelplek voor kinderen 2-6 jaar in het museum waar ze zich nog even kunnen uitleven. Wat een leuk verjaardagsfeestje in Leiden!

Klik door via de roze button op deze pagina voor meer informatie!

Tip: het Museum voor Volkenkunde is ook heel leuk als gezinsuitje!

Museum Volkenkunde

Steenstraat 1
2312 BS Leiden
Openingstijden Partijtjes zijn mogelijk op alle dagen en tijden, soms niet tijdens schoolvakanties en evenementen. Prijs € 100,- voor het Werelddierenfeest en € 125,- voor Feesten de wereld rond. Dit is inclusief museumentree voor de kinderen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leidse Hooidagen

Leidse Hooidagen

Ken je de Leidse Hooidagen? Dat is ieder jaar weer een súperleuk event in het groen!

Broodjes bakken, slootje springen, pijl en boog maken. In Polderpark Cronesteijn! Bestel je tickets nu.

18 t/m 21 augustus!