Wetenschappelijk feestjeTerug naar het overzicht

Vier je verjaardagsfeestje bij het Science Centre Delft met een leuke workshop!
Je verjaardag of feestje vieren bij het Science Centre Delft betekent zelf aan de slag gaan! Zelf een robotje maken, een Nuna zonneauto of een figuur in 3D? Dat kan! Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit en ga samen met een enthousiaste en deskundige student van de TU Delft aan de slag.

Welk feestje wordt het?
Je kunt uit verschillende workshops kiezen. Maak bijvoorbeeld je eigen Spibot robotje of leer met z’n allen solderen. Of maak een struikelalarm. Dit alarm, wat je helemaal zelf moet maken, zorgt ervoor dat niemand meer ongemerkt je kamer in kan. En alleen jij en je vriendjes weten hoe dit alarm te stoppen. Ook té gek is het maken van je eigen Nuna 9, de zonneauto die de studenten van de TU hebben ontworpen en die de World Solar Challenge heeft gewonnen. Je eigen Nuna mag natuurlijk mee naar huis:-). 

De workshops duren gemiddeld twee uur, met uiteraard een pauze voor limonade en chips! De workshop wordt begeleid door een enthousiaste TU student.

Let op: op de website van Science Centre Delft (klik door via de roze button) vind je alle corona-maatregelen. Zo moet je het feestje minimaal 3 weken van te voren reserveren.

Voor een impressie van het Science Centre Delft bekijk je dit coole filmpje:


Alle workshops met beschrijving vind je op de website van Science Centre Delft. Hier vind je ook de informatie hoe je reserveert voor een van de feestjes! Klik door via de roze button.

Tip: lees hier wat je nog meer kunt den bij Science Centre Delft!

Science Centre Delft

Mijnbouwstraat 120
2628 RX Delft
Openingstijden In overleg wordt het feestje gepland. Prijs Tussen €100 en €125 voor maximaal 10 kinderen, afhankelijk van de gekozen workshop.  Voor elk extra kind, tot een maximum van twaalf kinderen, geldt een toeslag van € 10,- per kind. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaastijd!

Sinterklaastijd!

Ondanks dat alles dit jaar 'anders' is, proberen we jullie te blijven inspireren met fijne Sinterklaastips. Een aftelkalender, cadeautips, gluurpietjes, pepernoten bakken en nog veel meer leuke thuistips!

Sinterklaas thuistips