Kids Bootcamp partijtjeTerug naar het overzicht

Doe een stoer fit- en funparcours in de buitenlucht met dit toffe kinderpartijtje van Sports Personal!

Sports Personal organiseert het Kids Bootcamp partijtjes vanaf minimaal 8 kinderen.

Je doet een afwisselende fit- en funtraining in de buitenlucht, waarbij je al je spieren traint, waar je sterker van wordt en waar je een betere conditie van krijgt. Dit alles op je eigen niveau. Kortom, iedereen kan er aan meedoen, van beginners tot gevorderden. Maar het belangrijkste is om lekker samen op een leuke manier te bewegen. Met Kids Bootcamp heb je een leuk en stoer partijtje.

De bootcamp wordt in de buurt van het huis van de jarige gegeven, bijvoorbeeld op een speelveld, in een park of eventueel in de achtertuin! De bootcamp duurt tussen de 1,5 en 2 uur.

De kinderen moeten sportkleding meenemen naar het partijtje. En niet bang zijn om vies te worden! Na afloop krijg je een certificaat mee, waarop staat dat je het bootcamp parcours goed hebt afgelegd. Uitnodigingen in bootcampstijl worden gratis verstrekt en per post verstuurd. En tijdens het partijtje worden de kinderen geschminkt, krijgen ze een bandana en na afloop nog een certificaat waarop staat dat ze geslaagd zijn voor de bootcamptraining. Te gek toch!

Ook in de winter geeft Sports Personal Kids Bootcamp partijtjes. Dat is extra stoer!

Sports Personal; "We geven de KIDS BOOTCAMP partijtjes met elk gewenst thema, bijv. piraten of voetbal. Heb je zelf een idee voor een thema, draag het gerust aan, dan maken wij er iets bijzonders van!" 

Meer informatie en/of een Kids Bootcamp partijtje aanvragen? Klik door via de roze button naar de website of bel even!

Tip: er is nu ook een Splash Kids Bootcamp Partijtje! Dan ga je met kleren en al het water in tijdens de bootcamp!

Tip: Op deze site vind je nog veel meer actieve partijtjes in en om Leiden!

 

 

 

Blogs & filmpjesAlle blogs