Stoomtrein FeestjeTerug naar het overzicht

Ben jij helemaal weg van stoomtreinen? Dan vier jij natuurlijk een Stoomtreinfeestje!
Ben je jarig en wil je een stoomtreinfeestje vieren? Dat kan! Je hebt het hele museum van de Stoomtrein Katwijk Leiden dan voor jou en je vriendjes.
Neem plaats op de plek van de machinist en zet modeltreinen in beweging! Speel met de speelgoedtreinen, volg een speurtocht en voor de allerkleinsten zijn er kleurplaten.

Feesttrein
Verder is er voor elk kind een balpen en de jarige krijgt een pet. De rit met een feesttrein hoort er natuurlijk ook bij. De rit duurt ongeveer een half uur. De trein wordt getrokken door een diesel- of stoomlocomotief. Wil je eerst met de trein en daarna naar het museum, of sluit je het feest liever af met een treinrit? Alles is bespreekbaar.

Reserveren
Voor vragen en reserveringen kun je mailen via de groene emailbutton of telefonisch reserveren.

Kinderfeestjes in het museum zijn uitsluitend mogelijk op tijden dat ze niet voor publiek geopend zijn

Wil je eerst met de trein en daarna naar het museum, of sluit je het feest liever af met een treinrit? Alles kan! Neem voor vragen of reserveringen contact op door een mailtje te sturen of te bellen. Als je reserveert, laat dan even weten dat je via Kidsproof komt. 

Tip: Leuke uitjes bij jou in de buurt vind je in de Uitagenda!

Stoomtrein Katwijk Leiden

J. Pellenbargweg 1
2235 SP Valkenburg - ZH
Openingstijden Kinderfeestjes in het museum zijn alleen mogelijk op tijden dat het museum niet voor publiek geopend zijn. Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje vieren?

Kinderfeestje vieren?

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk alle feestjes in de regio