Zeilcursus Vlietland 8+Terug naar het overzicht

Wil jij in een week goed leren zeilen? Doe mee met een zeilcursus bij Watersportcentrum Vlietland!
Met veel plezier goed leren zeilen! Dat doe je bij WSC Vlietland. Hier kun je in de zomervakantie een week lang heerlijk zeilen tijdens de zeilcursus.

Het belangrijkste doel tijdens de zeilcursus is de kinderen plezier in het zeilen te geven. Daarom is er veel aandacht voor spel en veiligheid, zodat de kinderen iedere dag met (zelf)vertrouwen in hun boot stappen. WSC Vlietland biedt cursussen aan in de Optimist.

De Optimist is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Veel kinderen hebben nauwelijks ervaring met boten, daarom gaan de kinderen door middel van spelsituaties aan de boot wennen. Daarna begint het ‘echte’ zeilen, met als doel de kinderen enthousiast te maken voor het zeilen. En dat lukt meestal wel!
Ben je al wat ouder (11+) kies dan voor de Polyvalk cursus.

Voor de wat meer ervaren jonge zeilers zijn er ook vervolgcursussen bij Vlietland. Voor meer info over de cursussen klik je op de roze button.

Echt een superleuke en leerzame ervaring voor de kids!

Tip: deze zomervakantie is er ook een gave Vlietlandweek! Voor kinderen van 10-14 jaar. Je gaat zeilen, klimmen, kanoen en nog veel meer!

Tip: wist je dat er bij Vlietland nog veel meer te doen is? Ga bijvoorbeeld klimmen op het Klimeiland! En kijk wat er nog meer te doen is bij Recreatiegebied Vlietland.

Watersportcentrum Vlietland

Rietpolderweg 11
2266 BM Leidschendam
Openingstijden Op de website vind je de verschillende data van de cursusweken. Zo kun je de De Optimist boeken in zowel de meivakantie of in de zomervakantie (alle weken). Prijs € 437,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

De scholen zijn weer van start! En dus gaan ook de clubjes weer beginnen. In onze special vind je leuke tips én fijne nazomeruitjes. Veel plezier!

Proeflessen en nazomeruitjes