icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Spelen tussen de ezelsTerug naar het overzicht

Tijdens de schoolvakanties kan je lekker spelen bij de ezels van Rosa in het mooie Katwijk.
Dieren knuffelen, lekker creatief en vrij bezig zijn en pannenkoeken eten. Wij willen elke dag wel naar Ezelfluisteringen!

Kom in jouw schoolvakantie een dagje genieten op een prachtige stille buitenplek in Katwijk; een heerlijke dag spelen tussen de ezels!

Kom je eigen NATUURSCHILDERIJ maken; eerst verzamelen we op het terrein de mooiste schatten zoals steentjes, schelpen, veertjes, stokjes, bladeren. Op een houten plankje laat je vervolgens je creatie ontstaan. Of kies voor Beauty in de stal en kom je mooi maken.

Tussendoor is er alle tijd om Hervé, Valléa, Ukke & Flipke te borstelen en knuffelen, we kunnen fijn spelen op de paardenkar, parcourtjes bouwen én samen heerlijke pannenkoeken eten. Al kom je alleen of samen, iedereen verlaat de plek met een warm hart. Daar zorgen Rosa & haar ezels wel voor!

Fantastisch voor kinderen van 5-12 jaar. Begeleiding niet noodzakelijk, het mag wel. Oude kleding wordt aangeraden, dicht schoeisel is verplicht!

Maximaal 8 kinderen per dag. Kijk op de website (via de roze button) welke data beschikbaar zijn.
Lijkt het je leuk, meld je gauw aan via de e-mail (groene button)

Ezelfluisteringen

Wassenaarseweg 71
2223LA Katwijk aan den Rijn
Openingstijden diverse data in de schoolvakanties
11.00 -13.30 uur
Prijs Kinderen p.p. €25,- incl. materiaal, limo & pannenkoeken Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips