Maak je eigen game!Terug naar het overzicht

Maak je eigen game tijdens het Lyceo CodeLab. Deze zomer op de Frederik Hendriklaan of online vanuit huis
Lyceo laat je deze zomervakantie kennis maken met het Lyceo CodeLab! Een 4- of 5 daagse activiteit in Den Haag op de Frederik Hendriklaan of vanuit huis met het Online CodeLab!

Voor wie?
Zit jij in groep 7 of 8? En kan jij geen genoeg krijgen van jouw favoriete game? En vraag jij je weleens af hoe zo’n game gebouwd wordt? Je leert het tijdens het Lyceo CodeLab Junior. In plaats van dat je in je vrije tijd thuis gaat gamen, leer je tijdens het Lyceo CodeLab hoe je zelf een game kunt bouwen. 

Tip: er zijn ook CodeLabs voor oudere kinderen, check de website voor meer informatie.

Waarom het Lyceo CodeLab?
Tijdens het Lyceo CodeLab leer jij, onder intensieve en persoonlijke begeleiding samen met leeftijdsgenoten, alles over programmeren. Uiteindelijk ga je zelf aan de slag en werk je aan alle ‘skills’ die je nodig hebt bij het maken van een eigen game. De programmeertaal waarin je gaat werken is Java, waarvan je vast weleens gehoord hebt. Nogal wat games, die jij ongetwijfeld een keer gespeeld hebt, worden in deze taal ontwikkeld. Denk hierbij aan Flappy Bird, Pacman, Tetris en Pong. Na een week ben je in staat jouw eigen spel te presenteren. Het CodeLab staat helemaal in het teken van jouw eigen creatieve ideeën!In de gehele zomervakantie

4 dagen CodeLab:
ma, di, do en vrij – van 9.00 – 16.00 uur
5 dagen CodeLab:
ma t/m do – van 13.00 – 18.00 uur
vrij - van 13:00 - 17.00 uur

Bekijk hier alle mogelijkheden.

Durf jij het aan?
Kom deze zomer achter je eigen pc vandaan en leer van ervaren begeleiders. Maak nieuwe vrienden en ontdek hoe creatief, uitdagend en vooral leuk programmeren is! Liever vanuit huis aan de slag? Meld je dan aan voor een online Codelab. Klik snel door voor meer informatie en om je aan te melden!

Lyceo Locatie Den Haag

Frederik-Hendriklaan 8A
2582BV Den Haag
Openingstijden 20 t/m 24 jul | 4 dagen  | 09:00 - 16:00
3 t/m 7 aug | 5 dagen  | 13:00 - 18:00
17 t/m 21 aug | 4 dagen  | 09:00 - 16:00
2 sep t/m 21 okt | 8 dagen  | 14:00 - 17:00 woensdagen
6 sep t/m 25 okt | 8 dagen  | 14:00 - 17:00 woensdagen
Prijs €235 per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek !

Kinderboekenweek !

De Kinderboekenweek start 30 september met dit jaar als thema 'En toen'. Reis je mee terug in de tijd? Lees snel verder voor leuke activiteiten, een TOP 9 mét winactie en meer activiteiten.

Veel leesplezier!