Sportkamp meivakantieTerug naar het overzicht

Het Sportkamp van De Sportanen zorgt voor een onbezorgde en onvergetelijke tijd in de meivakantie!
Ga voor een onbezorgde meivakantie en laat je kind meedoen aan sportieve activiteiten bij Het Sportkamp van de Sportanen!

Naast de Sport BSO organiseren De Sportanen ook hele toffe sportkampen tijdens de schoolvakanties. Speciaal voor kinderen van 5 t/m 12 jaar, ook als ze niet lid zijn van de BSO. Tijdens Het Sportkamp wordt er een gevarieerd programma aangeboden waarin sport en spel centraal staan. Begeleid door een enthousiast professioneel team gaan de kinderen een onvergetelijke vakantie tegemoet!

Tijdens Het Sportkamp worden de kinderen in twee groepen verdeeld: onderbouw en bovenbouw. Zo wordt er echt een programma op maat aangeboden voor de verschillende leeftijdsgroepen. Elke dag staan er weer nieuwe activiteiten met leuke thema's op de planning, zoals kennismakingsspellen, een speurtocht, een ren je rot quiz en nog veel meer! Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen tijdens de sportkampen.

Deze meivakantie zijn er twee weken lang sportkampen. De eerste week staat in het teken van de Olympische spelen. Tijdens de tweede week (6 t/m 10 mei) is het thema voor de onderbouw Piraten en bij de bovenbouw staat alles in het teken van de Special Forces. Op 9 mei is er geen kampdag in verband met Hemelvaart.

Meld je kind nu vast aan voor een sportieve week!

Check voor meer info en inschrijven de website via de roze button.

Tip: Je vindt op Kidsproof.nl nog véél meer leuke uittips! Of kijk bij onze zusjes: Kidsproofvakantie.nl voor de leukste overnachtingsadresjes in Nederland & Kidsproofplus.nl met eropuit-tips voor kinderen met een extra zorgbehoefte.

Sport BSO de Sportanen

Oegstgeesterweg 2
Leiden
Openingstijden Week 1: 29 april t/m 3 mei
Week 2: 6 t/m 10 mei (uitgezonderd 9 mei, i.v.m. Hemelvaart)
Prijs Week 1: € 259,-
Week 2: €207,20
1 dag voor € 109,-
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Het is lente! We zien lammetjes in de wei, overal narcissen, het zonnetje komt steeds vaker door... In onze Uitagenda vind je fijne lentetips, geniet ervan!

Lente in en om Leiden