Villa Bloom Talent CampsTerug naar het overzicht

Zomerkampen voor Nederlandse én Engelstalige kinderen! Voor een toffe onbezorgde vakantie.
Deze zomer organiseert Villa Bloom de ‘Discover Your Talent’ zomerkampen. De kampen bieden kinderen de mogelijkheid om nieuwe activiteiten te ondernemen, nieuwe vrienden te maken en vooral heel veel plezier te hebben in een veilige en inspirerende omgeving.

Het zomerkamp is tweetalig Nederlands/Engels. Dit betekent dat er zowel Nederlands- als Engelstalige leerlingen en leerkrachten aanwezig zijn. Dit stimuleert het leren van de Engelse taal en verbetert de Engelse taalbeheersing. Ideaal voor kinderen van 4-12 jaar.

De 'Talent Camps' zomerkampen vinden plaats tijdens vier weken in de zomervakantie van 2019:
Week 1 - 22 t/m 26 juli – Sport Week
Week 2 - 29 juli t/m 2 aug - Circus Week
Week 5 - 19 t/m 23 aug - Masterchef Kids Week
Week 6 - 26 t/m 30 aug - Survival Week

Een week kamp is dagelijks van 8.30 tot 18.30 uur. Elke week staat er een ander thema centraal met toffe activiteiten. Tussendoor zal er uiteraard veel tijd zijn voor buiten spelen, hutten bouwen, creatieve activiteiten en het maken van nieuwe vrienden.

De locatie van de zomerkampen is het clubgebouw van de Haagsche Rugby Club (Theo Mann-Bouwmeesterlaan 800, Den Haag). Kinderen kunnen rechtstreeks komen. Hiernaast is er op vaste tijden taxivervoer geregeld vanuit Villa Bloom Loosduinen en Villa Bloom Wassenaar.

De Villa Bloom Zomerkampen zijn elk jaar erg populair, dus wacht niet te lang met reserveren. Discover Your Talent!

Om te reserveren en voor meer info klik je op de roze button.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

Villa Bloom

Theo Mann-Bouwmeesterlaan 800 Haagsche Rugby Club
Den Haag & Wassenaar
Openingstijden De eerste twee en laatste twee weken van de zomervakantie Prijs Zie website, via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

De scholen zijn weer van start! En dus gaan ook de clubjes weer beginnen. In onze special vind je leuke tips én fijne nazomeruitjes. Veel plezier!

Proeflessen en nazomeruitjes