De leukste kerstmarkten met kids in en om Leiden en Den Haag!

26 november 2023
Vrolijke kerstliedjes zingen, levende kerststallen, genieten van warme chocolademelk mét slagroom natuurlijk, knapperende vuurtjes, leuke kerstworkshops... Het is weer kerstmarktentijd!
We hebben héle toffe kerstmarkten en lichtjestochten met kids in de regio's Leiden en Den Haag voor je opgezocht. Weet jij nog een gezellige kerstmarkt voor kinderen? Geef het door via leiden@kidsproof.nl!

Nostalgische Kerstmarkt - Leiden
Leiden maakt van de winter een warme en sfeervolle tijd tijdens de Winter Wonder Weken. Dan kan een kerstmarkt natuurlijk niet ontbreken! Van 13 t/m 17 december kun je struinen langs van allerleichaletjes met mooie hebbedingetjes, heerlijke lekkernijen en natuurlijk Glühwein en warme choco.

Kerstsfeertje bij 't Geertje - Zoeterwoude
De gezellige boerderij maakt er op zondag 17 en 24 december december echt een kerstfeestje van. Compleet met snurkende kerstman, muzikale groepen, de levende kerststal, vuurkorven, de ambachtelijke kunsten van de klompenmaker en smid en een minimarkt met verschillende stands voor de jaarlijkse kerstinkopen. En niet te vergeten de vele kinderactiviteiten! Binnen en buiten, dus ook leuk met sneeuw of regen.



Ook heel gezellig wordt het bij kerst bij Kasteel Keukenhof  op 16 en 17 december. Met kraampjes, muziek, activiteiten en allerlei lekkers. 

In Park Rusthoff in Sassenheim maak je op 16 december een Kerstwandeling. Ga ruim 2000 jaar terug in de tijd en beleef het bijzondere kerstverhaal.

In Park Matilo vier je zondag 17 december het Romeins Kerstfeest: Saturnalia! Het is gratis en iedereen is welkom om Romeinse hapjes te proeven en te genieten van de vuurtjes en gezeligheid.

Royal Christmas Fair - Den Haag
Op het Lange Voorhout beleef je van 7 t/m 23 december de ultieme kerstsfeer. Met vuurtjes, (kinder)koren, culturele activiteiten, voorstellingen en natuurlijk de Kerstman!



Hofkwartier Wintermarket - Den Haag 
Het Hofkwartier is er lekker vroeg bij dit jaar. Op zondag 10 december tref je er gezellige kraampjes en houten huisjes in Haags Historische stijl vol met leuke cadeaus, mode, accessoires en lekkers!



Wintermarkt Muzee - Scheveningen
Beleef een gezellige middag op zaterdag 16 december bij Muzee. Geniet van een gratis gezinsworkshop en gratis soep. Bij de kraampjes scoor je Scheveningse souvenirs en prodcuten van Scheveningse kunstenaars.



Kerstmarkt Emma's Hof - Den Haag

Kom voor een gezellig zondagmiddag op 17 december naar Emma's Hof. Je vindt er kraampjes met zelfgemaakte spullen, luistert naar muziek, geniet van de lichtjes en smult van wintereten. Natuurlijk is er ook glühwein en warme choco.

Je vindt deze kerstmarkten en nog veel meer toffe activiteiten met kids in onze Kidsproof Uitagenda.

Veel plezier!