5x september uitjes in regio Nijmegen

8 september 2020
Als moeder van drie zoons ben ik altijd op zoek naar leuke plekjes en activiteiten om met kinderen te ontdekken. Op Kidsproof.nl plaats ik de tips die ik ontdek in en om Nijmegen. Hieronder 5 toffe uitjes voor september die ik in het huis-aan-huis magazine Hallo! Nijmegen mocht delen! Natuurlijk allemaal coronaproof!
5x september uitjes in regio Nijmegen

Pompoenen plukken

Op de zondagen in september kun je bij Groentenhof Poelen in Groesbeek zelf pompoenen plukken. Naast zelf plukken is er ook een pompoenenspeurtocht, een pompoenentunnel & meer.

Naar het theater

In Lindenberg Cultuurhuis speelt op zondag 27 september MierMier (8+) van de Koppoters. Een beeldende kindervoorstelling vol optische illusies en zwart-wit tekeningen. Reserveer online.Kindercollege

Lachen jullie je ook slap om de filmpjes van Dylan Haegens? Dan mogen jullie dit Kindercollege XL in Bibliotheek De Mariënburg niet missen. De bekende YouTuber én Nijmegenaar Teun Peters leert je op zondag 20 september alles over YouTube. Zó cool! Vooraf reserveren.

E-karten, lasergamen en meer

Hebben jullie zin in een stoer uitje op een vrije middag of weekend? Dan is Planet Awesome echt een aanrader! Van een potje bowlen tot lasergamen in een supercoole lasergame arena. Van E-karten tot Glow in the Dark Golf, er is hier zoveel te beleven. En wist je dat je hier ook een te gek kinderfeestje kunt vieren?

Romeinenwerkplaats

In Museum Het Valkhof maak je in de interactieve Romeinenwerkplaats kennis met het leven in de Romeinse stad en het legerkamp. Waan je voor even als Romein: maak kleurrijke mozaïek, bouw een boog zonder cement, schiet met een katapult of maak een dak zoals ze het vroeger deden!Al deze leuke uitjes lees je ook in de september-editie van het huis-aan-huis magazine Hallo! Nijmegen!

Ben je benieuwd naar alle leuke september-uitjes? Check onze uitagenda!

Groetjes, Esther
Naar de website