icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Een frisse start van het schooljaar met deze tips

14 september 2021
De zomervakantie is weer voorbij! Bekijk deze leuke tips voor clubjes, kinderfeestjes en nazomeruitjes en begin het nieuwe schooljaar goed! Veel plezier!
Back to school tips regio Nijmegen

NIEUW in de regio: Voetjebal

Voor kinderen van 2 t/m 5 jaar biedt Voetjebal de kans om samen met vader of moeder de eerste voetbalstapjes te gaan zetten. En het concept houdt nog veel meer in dan voetbal alleen. Vanaf september zijn er lessen in Nijmegen! Ouder-kind lessen

Telekids Musicalschool

Zingen, dansen en acteren voor kinderen van 4-12 jaar. De inschrijving voor het nieuwe lesseizoen van Telekids Musicalschool is geopend. Liever eerst uitproberen? Kies dan voor een proefles in september.
Meld jouw talent NU aan! 

Awesome kinderfeestje

Wil je kind graag bowlen met vrienden en vriendinnen? Of lasergamen of karten? Bij Planet Awesome kun je kiezen uit diverse toffe indoor activiteiten. En wist je dat je het feestje af kunt sluiten met lekker eten op het ruime horecaplein? lndoor activiteiten

Geboren Zwemmers

Zelfstandig naar de rug draaien, ademen en blijven drijven. Met het Learn to Swim-programma leren kinderen bij Geboren Zwemmers al vanaf 6 maanden hoe ze zich met de zwem-drijf-zwemmethode kunnen redden in het water. Doe een introductieles!

Zelf een feestje organiseren

Wil je buiten een cool kinderfeestje vieren? Met de lasergamesets van Huur een Lasergame vier je een feestje op een locatie van jouw keuze, zoals een bos of natuurgebied. Extra tip: download gratis de bijbehorende uitnodigingen!
Een tof buitenfeestje

Een superstoer feestje

Is de jarige dol op stuntsteppen, skateboarden, skeeleren of bmx'en? Vier dan een cool kinderfeestje bij Waalhalla! Lekker los gaan in het skatepark, vette tricks leren van ervaren docenten en afsluiten met frietjes.
Welk feestje kiest jouw kind?

Start nieuwe seizoen

Bij Lindenberg Cultuurhuis kunnen kinderen dansen, muziek maken, theater spelen, schrijven of kunst maken. Voor iedere leeftijd zijn er toffe cursussen zoals de Muziekclub, Circusklas, Streetdance, Artkids en nog veel meer!
Bekijk het filmpje

Zo leest je kind vaker

De zomervakantie is weer voorbij. Sommige kinderen verslinden stapels boeken op vakantie en andere lezen geen letter meer zodra school klaar is. Hoe krijg je je kind nu aan het lezen als ze er echt niet van houden?
Handige tips van KidsweekAppelplukdagen

Zelf appels (en peren) plukken? Dat vinden wij altijd zó leuk om te doen. Deze maand iedere zaterdag. Vergeet niet even je eigen emmer of kistje mee te nemen. Nieuwsgierig naar dit toffe Kidsproof adresje? Kijk gauw verder!
De boomgaard in

Nazomerpret

De scholen zijn wel weer begonnen, maar hoe fijn die nazomerse dagen in september! Lekker genieten aan het water en op een strandje op een vrije middag of in het weekend. Check voor inspiratie onze leuke tips.
Zwemmen & strandjes

XT luis Protect & Go

Wij zijn elk schooljaar weer erg blij met deze huidvriendelijke, vegan, preventieve spray op waterbasis die helpt besmetting met hoofdluis te voorkomen. Zo komt je kind ook na de schoolvakantie weer elke dag zonder luis naar huis! Lees meer over dit product

Vrolijke lunchtrommels

De scholen zijn weer van start na 6 weken zomervakantie. Het lijkt heel wat werk, maar met de juiste tips en vooral een la vol leuke accessoires maak je al snel een superleuke lunchbox om mee te nemen naar school.
Lunchbox inspiratie

Kletsen na school

De Kidsproof Kletspraat Schooleditie staat vol met leuke gespreksstarters over de schooldag. 'Als jij docent was, welke les zou je dan geven?' en 'Vind je de juf of meester grappig?' Deze en nog meer leuke vragen zitten in dit familiespel. Downloaden en printen 

Nazomer uitjes

In onze Uitagenda staan activiteiten die je op een specifieke dag kunt doen met je kinderen. Van theater tot Open Monumentendag, van plukdagen tot workshops en veel meer. Iedere week wordt deze weer verder aangevuld.
Bekijk de uittips


Groetjes, Esther