6x ijsje eten in het centrum van Nijmegen

7 mei 2023
Ben je met de kinderen in het centrum van Nijmegen en heb je zin in een verkoelende traktatie? Ontdek dan deze 6 lekkere en leuke ijssalons! Geniet van heel veel verschillende smaken op unieke plekjes. Van ambachtelijk tot Italiaans ijs, vers schepijs en veel meer!
6x ijsje eten in centrum Nijmegen

Lentekriebels! Het mooie weer is een feit, we willen naar buiten en we krijgen weer trek in ijsjes. JAMMIE! Met deze 6 lekkere ijssalons in het centrum van Nijmegen is er genoeg keuze! Welke is jouw favoriet? 

IJsloket Strik
Voor een lekker ambachtelijk en handgemaakt ijsje kun je op de Waalkade terecht bij IJsloket Strik! Ga jij voor aardbei, vanille of een ander smaakje? Een hoorntje of een bakje? Met of zonder slagroom? Er is voor ieder wat wils dus neem snel een kijkje! En hoe cool, ze hebben een prijs gewonnen voor beste banketbakkersijs van Nederland (2020)!

Holt
Bij Holt vind je heerlijke en bijzondere smaken Senso Gelatoijs. Dit ijs wordt speciaal voor jou ambachtelijk en biologisch bereid. Naast de vertrouwde smaken kun je er ook voor kiezen om iets nieuws te proeven. Voor welke smaak kunnen we jou wakker maken?

Heldro ijs
In de Burchtstraat vind je Heldro IJs. Ter plaatse wordt er vers schepijs gemaakt, waardoor de smaakbeleving hemels is. Je kunt kiezen uit de bekende Heldro-toppings zoals; warme chocolade, caramel, kersen, nootjes, smarties, sauzen of onze  verse slagroom. Om je vingers bij af te likken! 

Bloem, ice coffee & more
Bloem ice, coffee & more is een uniek concept! Bij Bloem vind je het allerlekkerste, ambachtelijke, room én sorbetijs maar ook vegan of suikervrij ijs. Het assortiment verandert iedere dag, nieuwe smaken worden ontwikkeld in de open keuken. Er wordt zoveel als mogelijk met streekproducten gewerkt. En het leukste is, ze zijn ook in de wintermaanden geopend! En wist je dat ze hier ook het heerlijke regenboogijsje (huisgemaakt fruitijsje van Onwijs lekker IJs) verkopen?

Chocola Belga
Chocola Belga is een chocolaterie én een ijswinkel in één! Het ijs wordt hier zelfgemaakt, in heel veel verschillende smaken. Heb je het liefst vanille, aardbei of citroen? Of kies je ze gewoon allemaal? Heb je diabetes, een gluten- of lactose allergie? Vraag naar de mogelijkheden, want ook dan kun je genieten van lekker ijs!

IJssalon Vincenzo
Bij IJssalon Vincenzo vind je oude vertrouwde smaken, maar ook nieuwe smaken! Van aardbei tot citroen, peer, kokos, kiwi, drop, appeltaart en stroopwafel. Er zijn ook een aantal lekkere smaken met yoghurt en er is zelfs suikervrij ijs. Genoeg keuze voor iedereen, kom langs en proef! Altijd leuk om hier op het pleintje met de bedriegertjes je ijsje op te eten.

Eet smakelijk!

Liefs, Esther

p.s. Wil je voor je kinderen nog wat leuke kleding online of op afspraak shoppen? Bekijk onze rubriek Kinderwinkels!