Kidsproof Kinderfeest in speeltuin De Leemkuil

15 juni 2022
Kom je ook naar de 5e editie van het Kidsproof kinderfeest in speeltuin de Leemkuil op zondag 26 juni? Mét heel veel leuke (gratis) activiteiten voor de kids!
Kidsproof Kinderfeest in de Leemkuil
In speeltuin de Leemkuil kunnen je kinderen klimmen en klauteren op de diverse speeltoestellen (zoals het prachtige Romeinse fort), met water en zand spelen, op skelters rijden, met het speciale treintje mee en nog veel meer.  Er is hier echt voor ieder wat wils!

Kidsproof feest in Speeltuin de Leemkuil


Op zondag 26 juni is het feest in speeltuin de Leemkuil! De 5e editie van het supergezellige Kidsproof feest is in aantocht! Deze feestelijke dag zal in het teken staan van leuke doe-activiteiten voor kinderen, verspreid over de hele speeltuin. Diverse organisaties in en om Nijmegen zullen zich presenteren en met veel enthousiasme een leuke activiteit aanbieden! Van 11.00 tot 15.00 uur kunnen de kinderen lekker meedoen aan de activiteiten met de speciale activiteitenstrippenkaart (deze kun je krijgen bij de Kidsproof kraam in de speeltuin)!

Hieronder het overzicht van de activiteiten


-Lasergamen in het bos
Houd je kind wel van een beetje spanning en uitdaging? Dan is lasergamen in het bos van Huur een Lasergame vast helemaal geweldig!-Show en proefjes doen
Mad Science komt naar het Kidsproof Kinderfeest met een toffe show (13.00 uur) en de Mad Science professor zal er continu zijn met een funstation waar kinderen regenboogbuisjes kunnen maken die ze mee naar huis mogen nemen. Hierbij kunnen kinderen actief bezig met met wetenschap & techniek!-Bellen blazen en raadspel 
Met Geboren Zwemmers kunnen kinderen bellen blazen en dat is altijd leuk voor groot en klein! Doe ook mee met hun leuke winactie. Raden jullie het aantal badeendjes?-Muziek maken met een echt instrument 
Met De Stefaantjes mogen kinderen op een echt instrument proberen muziek te maken. Wat dacht je van een trompet, saxofoon, dwarsfluit of trommel?

-Diverse spellen waar kinderen zelf mee aan de slag kunnen zoals het grote memoryspel, torenbouwspel en vloerpuzzels.

-Informatiekraam Kidsproof Nijmegen. Hier kun je kleuren en knutselen.
Als je kind aan het einde van de dag de strippenkaart weer inlevert bij de Kidsproof Kraam maakt hij/zij kans op 2x vrijkaarten voor Amusementspark Tivoli! We mogen 4 x 2 vrijkaarten verloten.

We hopen jullie allemaal te zien op ons Kidsproof feest in Speeltuin de Leemkuil! Wij hebben er al heel erg veel zin in!

NB. Je betaalt de reguliere entree voor de speeltuin en de activiteiten zijn gratis. Wij hebben er al heel erg veel zin in! Tot 26 juni! 


Groetjes, Esther